Χρυσόγονος: Κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ και θέλει να ηττηθεί ο Κασσελάκης… όχι ο Μητσοτάκης

Αν είναι έτσι γιατί δεν κατεβαίνει κατευθείαν με τη ΝΔ ο Κώστας Χρυσόγονος

Χρυσόγονος

Μια διαφορετική στάση από την ιστορική πορεία του ΠΑΣΟΚ αλλά ακόμα και από την τωρινή, αμφιλεγόμενη φυσιογνωμία του κόμματος, φαίνεται πως έχει ο Κώστας Χρυσόγονος.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δίνει την μάχη των ευρωεκλογών με έναν και μοναδικό στόχο. Αν νομίζετε πως είναι η πολιτική ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ μάλλον κάτι καταλάβατε λάθος… ο Κώστας Χρυσόγονος στις 9 Ιουνίου θέλει να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η ήττα του κασελακισμού στις 9 Ιουνίου 🇪🇺 είναι προϋπόθεση για να δρομολογηθεί η προοπτική κυβερνητικής αλλαγής στις εθνικές εκλογές του 2027!», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Κ. Χρυσόγονος για να προμοτάρει συνέντευξη που έδωσε.

Και γιατί ο Κώστας Χρυσόγονος επιθυμεί την ήττα του Στέφανου Κασσελάκη; Γιατί σύμφωνα με τον ίδιο:

«Θα ήθελα όμως να επισημάνω, ότι σε αντίθεση με τον Νίκο Ανδρουλάκη που προανήγγειλε πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της ανασύνταξης του ευρύτερου προοδευτικού χώρου για να συγκροτηθεί μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, ο κ. Κασελάκης αρνείται κάθε συζήτηση με τον Ανδρουλάκη και διακηρύσσει με υπεροψία και – επιτρέψτε μου να πω- αφέλεια ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μόνος του μπορεί «άνετα» να καλύψει όλη την κεντροαριστερά.

Άρα η ήττα του κασελακισμού στις 9 Ιουνίου είναι προϋπόθεση για τον απεγκλωβισμό συνθετικών διαδικασιών και δυνάμεων και τελικά για να δρομολογηθεί η προοπτική κυβερνητικής αλλαγής στις εθνικές εκλογές του 2027.»

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτόνησε ο Ερμής Καραγιάννης – Πρώην παίκτης του GNTM (video)

Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν – Μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος» (Video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Viral Ελληνίδα αεροσυνοδός που «αδειάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε την αστυνομία» (Video)

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό