Newsroom

Newsroom

Coldplay: Ατέλειωτες ουρές έξω από το Ηρώδειο για το βιντεοκλίπ του συγκροτήματος (video)

Δυο βραδιές γεμάτες φαντασμαγορικά σόου, και μουσική απόλαυση έζησαν οι τυχεροί που κατάφεραν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του γνωστού συγκροτήματος Coldplay.

coldplay arthrou 06

Από τις ουρές έξω από το ΟΑΚΑ στις ουρές κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης έξω από το Ηρώδειο.

Οι φίλοι του συγκροτήματος Coldplay μετά από δύο sold out συναυλίες στο ΟΑΚΑ έσπευσαν την Δευτέρα το απόγευμα στο Ηρώδειο. Εκεί που το διάσημο βρετανικό συγκρότημα τους καλούσε να συμμετάσχουν στο γύρισμα του νέου βιντεοκλίπ τους που κόστισε περίπου 3.000.000 ευρώ.

Οι φίλοι των Coldplay ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα του συγκροτήματος και δεν φόρεσαν λευκά μπλουζάκια, ούτε μπλουζάκια με στάμπες παράλληλα δεν φόρεσαν μυτερά παπούτσια καθώς κανείς δεν μπορεί να μπει στο αρχαίο θέατρο με μυτερά παπούτσια θα πρέπει να τα βγάλει ενώ άφησαν τα κινητά τους τηλέφωνα σε καλά φυλασσόμενο μέρος.

Οι Coldplay άγγιξαν με τις επιτυχίες τους το ελληνικό κοινό και ο τραγουδιστής τους Κρις Μάρτιν τους ευχαρίστησε στα ελληνικά. Ο ίδιος μάλιστα έσπευσε να διακόψει την συναυλία της Κυριακής για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε έναν θεατή που στην προσπάθεια του να ανέβει στη σκηνή, έπεσε και χτύπησε.

Η περιοδεία του συγκροτήματος που ξεκίνησε από την Ελλάδα συνοδεύεται από πράσινες τεχνολογικές καινοτομίες που μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα της κάθε συναυλίας σε ποσοστό που αγγίζει και το 60%. Μία κίνηση που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…