Newsroom

Newsroom

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Απ. Κακλαμάνης

Ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος εκλεγόταν συνέχεια στη Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ από το 1974, δεν θα είναι υποψήφιος…

apostolos kaklamanis 0 0

Ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος εκλεγόταν συνέχεια στη Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ από το 1974, δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, χαρακτηρίζοντας την επίσπευση των εκλογών «μέγα λάθος κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης». 

Ο κ. Κακλαμάνης, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας κατά κύριο λόγο, ανέλαβαν εν ψυχρώ και νέες βαρύτατες ιστορικές ευθύνες. Επί μια 2ετία ο κ. Σαμαράς και επί μια 5ετία ο κ. Τσίπρας υπονόμευσαν την πατριωτική προσπάθεια της τότε κυβέρνησής μας, να αποφευχθεί η άλλως αναπόφευκτη χρεοκοπία της χώρας την άνοιξη 2010».

Στη συνέχεια κάνει έκκληση για ενότητα απευθυνόμενος σε ΠΑΣΟΚ και Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ώστε «να αποφευχθούν διχαστικές βολές» και «να υπερασπιστούμε όλοι μαζί με αμοιβαίο σεβασμό, τον ιστορικό μας τίτλο, που ανήκει πρωτίστως στο λαό μας».

Ζητεί να απευθυνθούν και τα δύο σχήματα, όχι διχάζοντας αλλά, ενώνοντας και διευρύνοντάς την κοινωνική μας βάση. Τέλος, ο Απόστολος Κακλαμάνης τονίζει: «Να επαναφέρουμε σ’ αυτή όσους, χειραγωγούμενοι από τη δημαγωγία και τις συκοφαντίες των αντιπάλων μας, έφυγαν δεξιά για να αποφύγουν Τσίπρα ή αριστερά για να αποφύγουν Σαμαρά». 

 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

AP21208110212326

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

Αύριο είναι και η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη σε μονό (αντίπαλος η Ντάνκα Κόβινιτς) και…