Newsroom

Newsroom

Δήμητρα Γαλάνη: Σύντομα θα απέχω από το τραγούδι (video)

«Ό,τι ονειρεύτηκα το έκανα και εύχομαι έτσι να πάει μέχρι τέλους γιατί εξακολουθώ να ονειρεύομαι», τόνισε η σπουδαία ερμηνεύτρια

γαλανη

H Δήμητρα Γαλάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA STORIES» και μεταξύ άλλων μίλησε για το επερχόμενο τέλος της μουσικής της καριέρας αλλά και για τον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Μάλιστα, η σπουδαία ερμηνεύτρια να αποκάλυψε πως «σύντομα θα απέχω από το τραγούδι».

«Με μεγάλη χαρά. Την έχω φανταστεί και σχεδόν την κάνω την επόμενη μέρα. Πολύ σύντομα θα απέχω πολύ πιο περισσότερο και είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια.

Δεν μου κάνει πόνο, δεν αισθάνομαι ότι μου προκαλεί έλλειψη. Έχω ζωή, έχω ανθρώπους δίπλα μου και γύρω μου, έχω να διαβάσω, έχω να δω, χιλιάδες πράγματα», απάντησε σε σχετική ερώτηση η Δήμητρα Γαλάνη.

«Ό,τι ονειρεύτηκα το έκανα και εύχομαι έτσι να πάει μέχρι τέλους γιατί εξακολουθώ να ονειρεύομαι. Όταν δεν έχω χορτάσει κάτι μελαγχολώ και λέω πού πας εδώ είναι τα θέματα και επιστρέφω», είπε στη συνέχεια η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Το Columbia είχε δύο στούντιο το Α και το Β. Εγώ τελείωσα με το Α και μπήκε ο Παύλος στο Β και συναντηθήκαμε και μου είπε: δεν έρχεσαι ρε Δήμητρα;

Έχω ένα τραγούδι που θέλω να το πει μία γυναικεία φωνή. Δεν το σκέφτηκα και τραγουδήσαμε μαζί. Έτσι βγήκε ο δίσκος, του είπα ότι δεν θα γράψει το όνομά μου.

Οι πιτσιρικάδες το ανακάλυψαν χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια κι έλεγαν το τραγούδι του Παύλου» ανέφερε η Δήμητρα Γαλάνη για τον Παύλο Σιδηρόπουλο.

«Τζάμπα “έφυγε” ο Παύλος, ήταν κρίμα και δεν του άξιζε αυτό. Δεν έχει σταματήσει να υπάρχει.

Ο Παύλος είναι εδώ. Δεν είχε τελειώσει αυτό που έπρεπε να κάνει», κατέληξε.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό