Δημήτρης Σαββίδης: Με ανάρτηση ξεκαθαρίζει τι έγινε στο επεισόδιο με τον Υποφάντη (Video)

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Υποφάντης θίχτηκε από σχόλια που έκανε ο καλεσμένος του, με τον δημοσιογράφο να αποφασίζει να τον "κόψει", αφού δεν του άρεσαν τα λεγόμενά του.

450126027 2131374020566849 3043672758575050159 n

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης προχώρησε ο απόδημος Δημήτρης Σαββίδης, μετά τον έντονο καβγά που ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του “Action 24” με τον Νίκο Υποφάντη, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ζωντανής σύνδεσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Υποφάντης θίχτηκε από σχόλια που έκανε ο καλεσμένος του, με τον δημοσιογράφο να αποφασίζει να τον “κόψει”, αφού δεν του άρεσαν τα λεγόμενά του. Ειδικότερα, αφορμή, στάθηκε το σχόλιο του Δημήτρη Σαββίδη για την κριτική που ασκούσε ο δημοσιογράφος στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσο βρισκόταν στο ΣΚΑΙ.

«Με όλο τον σεβασμό και το θάρρος, στην Ελλάδα δεν θα αλλάζει τίποτα όσο εσείς, οι δημοσιογράφοι, οι έχοντες τη δύναμη και τη δυνατότητα δεν εκθέτετε τους πολιτικούς που χειραγωγούν ανάλογα με τα συμφέροντα που τους εξυπηρετούν.

Κύριε Υποφάντη, το 2019 εσείς ήσασταν σε ένα άλλο κανάλι και κάνατε μάχιμη δημοσιογραφία, στηλιτεύοντας την τότε κυβέρνηση.

Όμως από το 2019 ως το 2022 παραμείνατε στο ίδιο κανάλι και δεν κάνατε την ίδια κριτική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σαββίδης.

Χαμός ανάμεσα σε Υποφάντη και τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη – «Από το 2019 ως το 2022 δεν κάνατε την ίδια κριτική στην κυβέρνηση» (video)

Δημήτρης Σαββίδης: Με ανάρτηση ξεκαθαρίζει τι έγινε στο επεισόδιο με τον Υποφάντη

«Με κόψανε, με φωνές μάλιστα, μόλις πήγα να πω την άποψή μου.

Προσωπικά υπερασπίζομαι ακράδαντα το δικαίωμα του καθενός να έχει οποιαδήποτε άποψη τον εκφράζει. Ακόμα και εκείνοι που μου ασκούν κριτική. Ακόμα και όσοι με βρίζουν στα σχόλια. Έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν την άποψή τους.

Αυτό που θα στηλιτεύω για πάντα είναι το να φωνάζει και μη μπορεί κάποιος να κάνει διάλογο.

Η απάντησή μου προς όλους αυτούς θα παραμένει η ίδια “Αν θες να πείσεις δυνάμωσε τα επιχειρήματα σου, όχι τη φωνή σου».

Δείτε το βίντεο:

Ο καβγάς τους σε ζωντανή μετάδοση έγινε viral, με αποτέλεσμα να δούμε το επίμαχο βίντεο και στο Luben με τίτλο «Tikτοκερ με vibes Φουσέκη ΚΑΝΕΙ ΩΠΑ τον Νίκο Υποφάντη για τη δημοσιογραφία του ΣΚΑΙ».

Ο Δημήτρης Σαββίδης προχώρησε σε άλλη μια ανάρτηση στην οποία επίσης σχολιάζει την περιγραφή του ιδίου ως Tikτοκερ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερίδη για εξωφρενική τιμή ξαπλώστρας στη Βουλιαγμένη: «Το νούμερο που βλέπω εκεί είναι αληθινό» (Video)

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με 233 επιβάτες

Καιρός: Το «πολυπόθητο» έκτακτο δελτίο για το τέλος του καύσωνα – 11 ημέρες αφόρητης ζέστης

Χαμός ανάμεσα σε Υποφάντη και τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη – «Από το 2019 ως το 2022 δεν κάνατε την ίδια κριτική στην κυβέρνηση» (video)

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…