Δημοσκόπηση Opinion Poll: Άνθρακας το 41%-Κάτω από τον στόχο της η Ν.Δ για τις ευρωεκλογές

Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ

δημοσκόπηση 1

Μπορεί τα περισσότερα φιλοκυβερνητικά μέσα να ετσιάζουν στηγν διαφορά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ , ενόψει ευρωεκλογών, όμως το ποσοστό στις περασμένες εθνικές εκλογές που είχε πάρει η κυβέρνηση και νόμιζε ότι με κεκτημένη ταχήτητα θα πήγενε με αυτό, αποδείχτηκε άνθρακα. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κινείται σε χαμηλά ποσοστά δείγμα της πτωτικής πορείας που ακολουθεί εδώ και μήνες εξαιτίας τηνς πολιτικών πρακτικών, και δεν φαίνεται να πιάνει ούτε το ποσοστό της στις περασμένες ευρωεκλογές (33,12%), το οποίο ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε θέσει ως στόχο.

Αυτό καταγράφει ακόμα μια δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταλαμβάνει σταθερά τη δεύτερη θέση, ενώ η Ελληνική Λύση δείχνει πως έχει προβάδισμα έναντι του ΚΚΕ για την τέταρτη θέση.

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Οpinion Poll για το ACTION 24 (και αναφορικά με την πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων) η Ν.Δ. –όπως έχει καταγραφεί και σε άλλες δημοσκοπήσεις– συγκεντρώνει ποσοστό κάτω από το 30%, γεγονός που φέρεται να προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πρώτη, λοιπόν, η Ν.Δ. με 29,1% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,5% αφήνοντας αρκετά πιο πίσω το τρίτο ΠΑΣΟΚ (10,6%). Η Ελληνική Λύση με 8,7% είναι πιο μπροστά από το ΚΚΕ που αγγίζει το 7,3%.

dimoskopisi Alco 200524 1.jpg

Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, αρκετά πιο πίσω είναι η Πλεύση Ελευθερίας (3,3%) και ακολουθούν η Νίκη (2,9%), η Νέα Αριστερά (2,5%), η Φωνή Λογικής (2,5%), οι Δημοκράτες (2,3%) και το ΜέΡΑ25 (2%).

dimoskopisi Alco 200524 4.jpg

 

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι