Δολοφονία Καραϊβαζ: Ανακάλυψαν ύποπτα εμβάσματα…στους φερόμενους δολοφόνους λίγο πρίν την δίκη

Ξεκινά αύριο η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου και πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν από την διαρροή ότι ξαφνικά βρέθηκαν υπέρογκα ποσά, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φερόμενων δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβαζ που δείχνουν τους ηθικούς αυτουργούς

karaivaz

Πολλά ερωτήματα εγείρονται από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν οδηγήσει ενώπιον των αρχών τους φερόμενους ως φυσικούς αυτουργούς-δράστες της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Και αυτό διότι με βάση τα τωρινά στοιχεία ναι μεν υπάρχουν ενδείξεις για τους φερόμενους ως δράστες, αλλά όχι επαρκείς αποδείξεις που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε δίκη που ξεκινά αύριο για την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Μάλιστα ξαφνικά σήμερα κυκλοφόρησε η διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ,  ότι εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες εμβάσματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο αδελφών, που δικάζονται αύριο Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν, ότι πίσω από τα χρήματα αυτά πιθανόν να κρύβεται ο χρηματοδότης που πλήρωσε το “συμβόλαιο” για την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Πάντως, στη δικογραφία “φωτογραφίζεται” ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος, με τον οποίο ο ένας από τους δύο αδελφούς που κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν με 13 σφαίρες το δημοσιογράφο, διατηρούσε στενές σχέσεις.

Πάνε να «κουκουλώσουν» το έγκλημα;

Το οξύμωρο στην υπόθεση είναι ότι πριν λίγο καιρό, και όπως είχε αποκαλύψει το Documento ‘οταν συνελήφθησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες, οι εισαγγελείς ήταν κατηγορηματικοί για την παραπομπή τους σε δίκη καθώς τα στοιχεία ήταν «ισχνά» και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να συνεχιστεί η έρευνα για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Καραϊβάζ.

Το αμέσως πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι πριν λίγο καιρό η εφημερίδα «Τα Νέα» είχε φέρει στοιχεία στη δημοσιότητα, όπου έδειχνε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να είχαν «φιλικές συνομιλίες» προ 8 μηνών, ήτοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με κεντρικά πρόσωπα για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Αποκάλυψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: «Φιλικές συνομιλίες» της ΕΛΑΣ με εμπλεκόμενους από τον Σεπτέμβριο;

Συγκεκριμένα, όπως είχε αναφέρει στο δημοσίευμα της εφημερίδας, σε «φιλικές» συζητήσεις σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν κληθεί στις αρχές του φθινοπώρου 2022 τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκομένους στη δολοφονία Καραϊβάζ.

Πρόκειται για έναν 40χρονο που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός και έναν 54χρονο που θεωρείται από τους αστυνομικούς ότι πιθανόν ήταν συνδετικός κρίκος με τον εντολέα της επίθεσης, ενώ ερευνάται αν ήταν ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο σκούτερ τύπου Beverly.

Τα θολά σημεία για τα περίεργα εμβάσματα

Την ίδια ώρα ερωτήματα εγείρονται και για την έρευνα που έκανε η ΕΛΑΣ, καθώς ο ίδιος ο Καραϊβάζ λίγο καιρό πριν το θάνατό του είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα bloko.gr, που διατηρούσε, κείμενο που έκανε λόγο για ανθρώπους που ήθελαν ακόμη και την βιολογική εξόντωσή του! Μάλιστα ο αείμνηστος δημοσιογράφος είχε φωτογραφήσει αστυνομικό, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, είχε εμπλοκή και στο σκάνδαλο υποκλοπών και προσπάθησε να τον εμπλέξει με την Greek Mafia.

Τώρα λίγο πριν τη δίκη για τη δολοφονία του και ενώ τα στοιχεία είναι αδύναμα για καταδίκη, ξαφνικά διαρρέει η ΕΛΑΣ ότι βρέθηκαν εμβάσματα στους φερόμενους δολοφόνους. Όπως σωστά επισημαίνει ο δημοσιογράφος-εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνηςίσως να έχουμε το μοναδικό συμβόλαιο δολοφονίας στον κόσμο με τραπεζικό έμβασμα, χορηγία και τόκους!

 

Και το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ποιος λοιπόν ήταν εκείνος που ουσιαστικά  έδωσε την εντολή   να υπογραφεί το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Καραϊβάζ;

Η «βασίλισσα» της γαλλικής ποπ βάζει τα πράγματα στη θέση τους με μήνυμα κατά της ακροδεξιάς

AP24117262553843

Η «βασίλισσα» της γαλλικής ποπ βάζει τα πράγματα στη θέση τους με μήνυμα κατά της ακροδεξιάς

«Πάμε όλοι να ψηφίσουμε εναντίον του μοναδικού άκρου που πρέπει να καταδικαστεί, γιατί υπάρχει μόνο…