Newsroom

Newsroom

Δολοφονία Ψυχικό: Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία του 54χρονου

Συνεχίζεται η έρευνα για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, με τις Αρχές να προσαγάγουν έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο.

ψυχικο εκτ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό καθώς, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (06/07), προσήχθη ένας ύποπτος που ήταν έτοιμος να φύγει για τη Μύκονο. Μάλιστα, έγινε και αστυνομική έρευνα στο σπίτι του προσαχθέντα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε και η εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA, έχει γίνει μια προσαγωγή ενός Έλληνα υπηκόου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση απαγωγής. Το εν λόγω άτομο εξετάζεται αν έχει σχέση με την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό και εφόσον έχει παρέλθει το αυτόφωρο, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές, έτσι ώστε εάν βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία για ενδεχόμενη ανάμειξή του στην υπόθεση, να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του θύματος

Τα έμπειρα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, ξεψαχνίζουν όλους τους φακέλους από τις δουλειές που είχε κάνει ο 54χρονος τουλάχιστον την τελευταία πενταετία. Εκεί που δίνουν βάρος είναι σε ό,τι αφορά στις δουλειές στα νησιά των Κυκλάδων και κυρίως στη Μύκονο.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του τοπογράφου, αλλά και οι ηλεκτρονικές του συσκευές οι οποίες ερευνώνται εξονυχιστικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εντοπίσουν ένα ίχνος που ίσως τους βοηθήσει να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, για το ποιος ήθελε νεκρό τον 54χρονο άνδρα.

Σε μια πρώτη έρευνα που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο, εντοπίστηκαν μηνύματα τα οποία περιείχαν απειλές προς το πρόσωπο του τοπογράφου. Οι Αρχές προσπαθούν να δουν αν αυτές οι απειλές μπορεί να σχετίζονται με την εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου.

Μάλιστα, οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να κάνουν ανάκτηση ακόμα και από διαγραμμένες συνομιλίες και υλικά του τελευταίου διαστήματος έτσι ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για όλες τις επαφές που είχε ο τοπογράφος.