Σοκ! Λήστεψαν και σκότωσαν ηλικιωμένη μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της

Μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των ληστών και δολοφόνων της μία 82χρονη γυναίκα…

det desimo

Μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των ληστών και δολοφόνων της μία 82χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, μέσα στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια, επί της οδού Ασημάκη Φωτήλα 17. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη και η πρώτη εικόνα δείχνει πως ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ πιο δίπλα οι γείτονες ανακάλυψαν δεμένο και επίσης φιμωμένο και σε κατάσταση σοκ τον 4χρονο εγγονό της.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, το βρήκαν άνω-κάτω, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος εμφανίζουν έντονη την εικόνα της έρευνας, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εικάζουν σε πρώτη φάση πως πιθανότερο κίνητρο της δολοφονίας, να ήταν ενδεχομένως η ληστεία και μάλιστα για ελάχιστα χρήματα. Το παιδάκι έχει μεταφερθεί σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ έρευνα διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων ληστών.

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…