Δούκας: «Πανηγύρισε» με ανάρτηση για τις εκλογές στη Γαλλία και του απάντησε ο Παύλος Πολάκης

«Διάλογο» είχαν Χάρης Δούκας και Παύλος Πολάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία

InCollage 20240708 145247230

Το ελπιδοφόρο αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία πανηγυρίζουν οι περισσότεροι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα με αρκετούς από του πολιτικούς να παίρνουν δημόσια θέση για την ήττα της ακροδεξιάς και την επικράτηση του Νέου Λαϊκού Μετώπου (NFP) της Αριστεράς.

Ο Χάρης Δούκας με αφορμή τις γαλλικές εκλογές και την σύμπραξη των προοδευτικών δυνάμεων έγραψε σε ανάρτησή του:

«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα όταν οι δημοκρατικοί πολίτες και οι προοδευτικές δυνάμεις αφυπνίζονται. Οι Γάλλοι δημοκράτες και το «Νέο Λαϊκό Μέτωπο» κατάφεραν τη μεγάλη ανατροπή, έφραξαν τον δρόμο της ακροδεξιάς προς την εξουσία.

Όμως οι δημοκρατικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη χρειάζεται να κινητοποιηθούν τώρα και να προσφέρουν πειστικές λύσεις στα θεμελιώδη προβλήματα που γεννούν τη δυσπιστία και την απογοήτευση των πολιτών».

Στον δήμαρχο Αθηναίων απάντησε ο Παύλος Πολάκης με καυστική διάθεση σημειώνοντας με τη σειρά του:

«Εσυ κανε τη θητεια σου στο Δημο της Αθηνας που σε τιμησαν οι Αθηναιοι για να διωξουν τον «περιδρομιαρη» Μπακογιαννη,φτιαξε την πολη ,δειξε εργο με αποτελεσματα και μετα σωζεις τη χωρα!!

Αντε και φυγε απο τον απογευματινο σου ισκιο!!»

Δούκας: Ζητά τουλάχιστον δύο debate

Συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος, ώστε να συζητηθούν οι όροι για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας ο οποίος έχει δηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσει τα ηνία της Χαριλάου Τρικούπη.

Καλεί με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ, ως αρμοδίου οργάνου για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, να συνεδριάσει, διευρυμένα με τη συμμετχοή κια των υποψηφίων, ώστε να καθορισθούν οι διαδικασίες που να περιλαμβάνουν, πέρα από τις ημερομηνίες των εκλογών, δύο debates (τηλεμαχίες) στη δημόσια τηλεόραση μεταξύ των υποψηφίων αλλά και τη δημιουργία ενός Κώδικα Δεοντολογίας για τη συμπεριφορά όλων των στελεχών του κόμματος και τους όρους διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα.

Ο Χάρης Δούκας προτάσσει την ανάγκη για ισότιμη αντιμετώπιση όλων των υποψηφίων από τον κεντρικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ και θέτει ως κύριο στόχο να προσέλθει ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός μελών και φίλων του κόμματος στις κάλπες, «ώστε να γίνει πράξη η αναγκαία επανεκκίνηση του πολιτικού μας χώρου και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τη νίκη μας στις εθνικές εκλογές».

Ειδήσεις σήμερα:

Η καταγγελία Νικολαΐδη για Αυγενάκη «που πέρασε στα ψιλά» – Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη (video)

Η διαφορετική ανάγνωση του ΚΚΕ για τις εκλογές στη Γαλλία και τη νίκη της Αριστεράς – Η δήλωση Κουτσούμπα

ΠΑΣΟΚ: Ντέρμπι για τον νέο πρόεδρο – Τι δείχνουν οι 2 τελευταίες δημοσκοπήσεις

«O Γιάννης, το παιδί απ’ τα Σεπόλια…» – Η αποθέωση του Αντετοκούνμπο στα social media μετά το παιχνίδι με την Κροατία

Συνήγορος του Πολίτη: Έκθεση κόλαφος για τον βουλευτή της ΝΔ Πασχαλίδη – Απάνθρωπη συμπεριφορά σε έγκυο

Συνήγορος του Πολίτη: Έκθεση κόλαφος για τον βουλευτή της ΝΔ Πασχαλίδη – Απάνθρωπη συμπεριφορά σε έγκυο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Πασχαλίδης, «φέρεται να έχει επιβάλλει έναν ιδιότυπο εργασιακό μεσαίωνα σε…