Newsroom

Newsroom

Δρομολογούνται εξελίξεις με Γκαρντ στο λιμάνι

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο όσον αφορά το ζήτημα του προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Πειραιωτών» βρίσκεται ο Ρεμί Γκαρντ, όντας ο εκλεκτός της διοίκησης,

591576ff1dc524e61d8b459e

Ο γάλλος προπονητής έχει θέσει σε προτεραιότητα την πρόταση των «Πειραιωτών», καθώς η άλλη πρόταση που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή είναι από τη Championship. Οι απαιτήσεις του κοστολογούνται σε περίπου 1 εκατ. ευρώ, ποσό προσιτό για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.

Ο Γκαρντ έχει μεν στο βιογραφικό του το πέρασμα από Λυών και Άστον Βίλα, ωστόσο τα αποτελέσματα που είχε εν τέλει με αυτές τις ομάδες δεν ήταν τα ενδεδειγμένα. Όπως και να έχει η τελική απάντηση του Γάλλου αναμένεται να δοθεί εντός του Σαββατοκύριακου κι αν είναι θετική τότε θα αναλάβει το συντομότερο δυνατόν τα καθήκοντά του, με σκοπό να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε περίπτωση που για κάποιον λόγο «στραβώσει» του Γκαρντ, η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα στραφεί σε λύσεις τύπου Εσκριμπά ή Γκαλτιέ, που ζητούν 1-2 εβδομάδες προθεσμία για να απαντήσουν, αλλά προσανατολίζεται σε πιο έτοιμες λύσεις: Είτε με την παραμονή του Τάκη Λεμονή, είτε με επιλογές σαν του Ραζβάν Λουτσέσκου, που αποχώρησε από την Ξάνθη, ή του Τόμας Κρίστιανσεν, που μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…