Newsroom

Newsroom

Δυστύχημα στη Χαλκιδική: Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ προμηθευόταν σάπια μηχανήματα από συναδέλφους του

Απίστευτες και εξοργιστικές αποκαλύψεις για τα λούνα παρκ του τρόμου

Screenshot 2024 08 24 203719

O 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, όπου ο νεαρός Γιάννης βρήκε τραγικό θάνατο, όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι crazy dance στο Πευκοχώρι στη Χαλκδική, φέρεται να μην είχε λάβει πιστοποίηση λειτουργίας της επιχείρησής του, ενώ φωτογραφίες ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας καταγράφουν τα μηχανήματά του σκουριασμένα και σπασμένα.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο 58χρονος διατηρούσε επαγγελματική σχέση στο παρελθόν με την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ όπου στον Αλμυρό το 2019 βρήκε τραγικό θάνατο η 14χρονη Σεράινα.

Όπως μετέδωσε σήμερα το Open, οι δύο τραγωδίες στα λούνα παρκ στη Χαλκιδική και στον Αλμυρό έχουν ένα κοινό σημείο: το γεγονός ότι ο 58χρονος είχε συνέταιρο την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, όπου σκοτώθηκε η μικρή Σεράινα στον Αλμυρό το 2019.

Σύμφωνα με το Open, ο 58χρονος και η 76χρονη «βασίλισσα των λούνα παρκ», όπως την αποκαλούσαν, αντάλλαζαν μηχανήματα, τα σάπια μηχανήματα από τα οποία εκτινάχθηκαν και πέθαναν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα.

Το 2019 η 14χρονη εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι του λούνα παρκ, με τον θάνατό της εξίσου ακαριαίο.

ΥΠΕΞ: Καταδίκη της βεβήλωσης του Ελληνορθόδοξου Κοιμητηρίου στην Κωνσταντινούπολη

υπεξ

ΥΠΕΞ: Καταδίκη της βεβήλωσης του Ελληνορθόδοξου Κοιμητηρίου στην Κωνσταντινούπολη

Τη βεβήλωση του Ελληνορθόδοξου Κοιμητηρίου του Αγίου Ελευθερίου στην κοινότητα Ταταούλων στην Κωνσταντινούπολη καταδικάζει με…