Newsroom

Newsroom

Εύκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 89-68 στο ΣΕΦ και διπλασίασε τις νίκες του στην φετινή Euroleague

VEZENOV 1024x576 1

Δεύτερη διαδοχική νίκη στη regular season της Euroleague 2024-25 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, μετά το 89-68 επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν ένα ήσυχο βράδυ στο φαληρικό γήπεδο, κόντρα στην ιταλική ομάδα για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, όπως αποδεικνύεται και από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ελέω «διαβολοβδομάδας», επιστρέφουν εκεί όπου ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, δηλαδή στην Κωνσταντινούπολη, για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές, την Παρασκευή (18/10, 20:30).

Χάρη και στην απουσία του βασικού σέντερ της Αρμάνι, Τζος Νίμπο, τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος -από την πλευρά του- δεν είχε τους τραυματίες Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Οι Πειραιώτες είχαν το μεγαλύτερο διάστημα στο «5» τον Μόουζες Ράιτ, καθώς ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό, έδειξε να είναι.. έξω από τα νερά του, υπέπεσε σε φάουλ και αγωνίστηκε μόνο 12 λεπτά (εκτός με 5 φάουλ).

Κάθε φορά που η ιταλική ομάδα κάλυπτε τη διψήφια διαφορά που ανακτούσε ο αντίπαλός της, η ελληνική είχε τις λύσεις για να ξεφύγει. Στη 2η περίοδο ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ που ανέλαβε να τραβήξει την ομάδα του, ενώ στην 3η ο Βεζένκοφ, φτάνοντας τους 22 πόντους, είπε οριστικά «όχι» στον Ετόρε Μεσίνα και τους παίκτες του.

Ο Βούλγαρος σταρ τέλειωσε το παιχνίδι με 22 πόντους (3/5 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ. Ο ΜακΚίσικ πρόσθεσε άλλους 22 πόντους (3/3 τρίποντα), ο Κώστας Παπανικολάου σημείωσε 13, ενώ ο Τόμας Ουόκαπ μοίρασε 8 ασίστ. Όσον αφορά τον Εβάν Φουρνιέ, έμεινε στους 5 πόντους με 1/5 τρίποντα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ζακ ΛεΝτέι, ήταν πρώτος σκόρερ της Αρμάνι Μιλάνο με 16 πόντους. Ο Ουσμάν Ντιοπ πρόσθεσε 14 πόντους, ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Tα μαζεύει τώρα ο Μητσοτάκης τα περί φορολόγησης των φιλοδωρημάτων (video)

Μάνεσης: Το επικό άδειασμα από τον Δήμαρχο Πάφου για τις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που τελικά ήταν… δημόσιες (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: Oι γιατροί σφυροκοπούν τον Ά. Γεωργιάδη – «Καλημέρα από τη “συμμορία της μιζέριας”» (video)

adonis georgiadis 0

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: Oι γιατροί σφυροκοπούν τον Ά. Γεωργιάδη – «Καλημέρα από τη “συμμορία της μιζέριας”» (video)

Την διάλυση του ΕΣΥ και ειδικά του δικού τους νοσοκομείου, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, περιέγραψαν…

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τεράστια υποκρισία η πολιτική ορθότητα – «Ένα γιαούρτι άμα το είχα στο έριχνα, έχουν ξεφύγει» (video)

papadopoulosspyros

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τεράστια υποκρισία η πολιτική ορθότητα – «Ένα γιαούρτι άμα το είχα στο έριχνα, έχουν ξεφύγει» (video)

O Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου μίλησαν για το political correct