Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια και κόρη του, Ελένη Καρουσάκη

καρουσακης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου, ο Κώστας Καρουσάκης σε ηλικία 81 ετών. Ο Κώστας Καρουσάκης ήταν τραγουδιστής που έκανε επιτυχίες τις δεκαετίες του 70 και του 80.

Το όνομά του, είχε συνδεθεί με την υπόθεση του Νίκου Κοεμτζή, που είχε συνταράξει τη δεκαετία του ’70 τα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Και αυτό γιατί ήταν ο τραγουδιστής που βρισκόταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Νεράιδα της Αθήνας στην Κυψέλη, όταν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 1973, ο Νίκος Κοεμτζής πήγε με την παρέα του και τον αδελφό του Δημοσθένη για να διασκεδάσουν. Εκείνη τη νύχτα, θα πέσουν νεκροί τρεις άνθρωποι και άλλοι 7 θα τραυματιστούν.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη του και επίσης τραγουδίστρια, Ελένη Καρουσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό παράδεισο πατέρα. ΜΑΧΗΤΗΣ μέχρι το τέλος! Σ’ΑΓΑΠΩ….», έγραψε η κόρη του Κώστα Καρουσάκη και τον αποχαιρέτησε με μία κοινή τους φωτογραφία.

O Κώστας Καρουσάκης γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1943 στη Χίο. Από το 1958 ζούσε στην Αθήνα. Πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1963 ως συνθέτης και το 1968 ως τραγουδιστής. Ο πρώτος μεγάλος δίσκος του κυκλοφόρησε το 1974 και ο τελευταίος το 2019. Συνολικά ηχογράφησε 26 LP. Υπάρχουν 355 τραγούδια στα οποία τραγουδά και 140 τραγούδια με δική του μουσική. Από τους 2 γάμους του απέκτησε 4 παιδιά.

Η κόρη του, Ελένη από νωρίς ακολούθησε τα χνάρια του στο τραγούδι, επιλέγοντας ένα πιο ελαφρολαϊκό είδος μουσικής.

 

Κώστας Καρουσάκης - Όλες Οι Επιτυχίες | Λαϊκά για Πάντα

Η κόρη του, Ελένη από νωρίς ακολούθησε τα χνάρια του στο τραγούδι, επιλέγοντας ένα πιο ελαφρολαϊκό είδος μουσικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλαμίνα: Στο δρόμο πεταμένοι οι πυροσβέστες του νησιού

Εξωφρενική απόφαση του υπουργείου Παιδείας – Στέλνουν μαθητές Γ’Λυκείου από τους Αγ. Αναργύρους στο Περιστέρι!

Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα βίασαν και λήστεψαν 23χρονο στη Μενεμένη

Τελικά το Documento έκανε ερώτηση στην ΔΕΘ αλλά… στον Νίκο Παππά – Ο Μητσοτάκης έχει το μέσο ακόμα στο περίμενε…