ΜΝ

Μάκης Νοδάρος

Έγκλημα στην Ηλεία: Νέα στοιχεία στο «φως» για τον παιδοκτόνο-Ο 37χρονος δράστης ήταν πατέρας 6 παιδιών

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από το φριχτό έγκλημα

δραστης ilieia

Την απόλυτη φρίκη βιώνουν οι κάτοικοι της Ηλείας με την δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού από τον 37χρονο ξάδελφο της μητέρας του ο οποίος πριν από εφτά χρόνια είχε κατηγορηθεί και είχε καταδικαστεί για τον βιασμό ενός 15χρονου ανήλικου κοριτσιού Ρομά στη Μυρτιά Πύργου.

Το μικρό κοριτσάκι βρέθηκε σήμερα δολοφονημένο μέσα σε συστάδα καλαμιών σε χωράφι δίπλα από αγροτικό δρόμο του δημοτικού διαμερίσματος Αρετή του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης σε απόσταση 25 χιλιομέτρων περίπου από το σπίτι του και από το σημείο που το άρπαξε χθες την νύχτα ο δράστης.

 

Δολοφονία 11χρονης – Ηλεία: Σεσημασμένος συγγενής για παιδοβιασμό ο δράστης – Η μητέρα ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ (Εικόνες/ Video)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 11χρονη δολοφονήθηκε στην άκρη του χωραφιού και στην συνέχεια ο δολοφόνος  την έσυρε και την έκρυψε μέσα στα καλάμια .

Από τους αστυνομικούς εικάζεται ότι κίνητρο του εγκλήματος είναι η απόπειρα βιασμού του μικρού κοριτσιού από τον δράστη που είχε ανάλογο παρελθόν ενώ δεν αποκλείεται αυτός να προέβη στην αποτρόπαια πράξη του πριν το δολοφονήσει.

Το μικρό κοριτσάκι που διέμενε μαζί με την οικογένειά του στο δημοτικό διαμέρισμα Μυρτιά του δήμου Πύργου Ηλείας χάθηκε χθες την νύχτα . Ανήσυχοι οι γονείς της μικρής ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία άρχισε να ψάχνει για κάποιο ίχνος της 11χρονης.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο documentonews.gr ανέφεραν ότι τις πρώτες πρωϊνες ώρες,   κάποιες κάμερες καταστημάτων της κοινότητας «έδειξαν» τον δολοφόνο του μικρού κοριτσιού.

Συγκεκριμένα η μικρή φαίνεται να επιβιβάζεται σε ένα μαύρο αυτοκίνητο στις 9.15 χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος τον οποίον και προσήγαγαν σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας .

Εκεί ο 37χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε χθες την νύχτα καρφώνοντας ένα κατσαβίδι στον λαιμό ,  το μικρό κοριτσάκι και στην συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που το είχε κρύψει , 25 χιλιομετρα μακριά από το σημείο που το απήγαγε.

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ στον τόπο του εγκλήματος μετέβη για έρευνα και αυτοψία ο Ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο Documentonews.gr ανέφεραν ότι ο 37χρονος δράστης που ήταν πατέρας 6 παιδιών , διέμενε τα τελευταία χρόνια στην Αρετή και είχε έντονη παραβατική συμπεριφορά ενώ σχετιζόταν οικογενειακώς με άλλη οικογένεια Ρομά. Στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για τον βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού Ρομά αλλά άγνωστο πως κυκλοφορούσε ελεύθερος …  

«Αυτό που συνέβη στο χωριό μας δεν έχει προηγούμενο . Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το αποτρόπαιο έγκλημα από ένα άνθρωπο που μέχρι χθες βρισκόταν δίπλα μας» – δήλωσε μεταξύ άλλων συγκλονισμένος ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρετής , Βασίλειος Δρακιάς.

« Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια αυτό που νιώθω. Η δολοφονία ενός αθώου πλάσματος , ενός παιδιού , του 11χρονου κοριτσιού σταματάει και παγώνει κάθε σκέψη . Αυτό που συνέβη εδώ δεν το χωράει το μυαλό του ανθρώπου. Είμαστε όλοι γεμάτοι φρίκη συγκλονισμένοι…» δήλωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

 

Καιρός: Δύσκολο τριήμερο καύσωνα με 42αρια – Η μέρα που αλλάζει εντελώς το σκηνικό (videos)

6271917

Καιρός: Δύσκολο τριήμερο καύσωνα με 42αρια – Η μέρα που αλλάζει εντελώς το σκηνικό (videos)

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες καθώς ο καιρός δεν φαίνεται…

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Πολάκης

Πολάκης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξιστική επίθεση στην Συρεγγέλα – «Ούτε λέξη πίσω»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τη…

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

AP24198153069028

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…