Εγκρίθηκε από τουρκικό δικαστήριο ο αποκλεισμός του Sputnik

Η Τουρκική Αρχή Τηλεπικοινωνιών (TIB) αποφάσισε να αποκλείσει την πρόσβαση των πολιτών σε διάφορες ιστοσελίδες της χώρας, μεταξύ αυτών και του πρακτορείου Sputnik, με το περιφερειακό δικαστήριο του Γκιόλμπασι στην επαρχία της Άγκυρας να εγκρίνει την απόφαση

5712a6f31dc524534c8b4b3c

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η απόφαση της αρχής τηλεπικοινωνιών ήταν η αρμόζουσα και έχει στόχο την προστασία της ζωής, της ιδιοκτησίας και της ασφάλειας των πολιτών καθώς και τη διατήρηση της εθνικής ασφάλειας, της δημόσιας τάξης και της πρόληψης της εγκληματικότητας.

Η διευθύντρια του πρακτορείου Sputnik έκανε λόγο για ξεκάθαρο δείγμα λογοκρισίας λέγοντας ότι «Η απόφαση των τουρκικών αρχών να περιορίσουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας είναι άλλη μία ενέργεια αυστηρής λογοκρισίας σε μια χώρα όπου η ελευθερία του λόγου δεν υπάρχει πλέον. Αυτή η λύση μοιάζει ιδιαίτερα παράλογη αν σκεφτούμε ότι πριν από μερικές ημέρες το Sputnik τιμήθηκε με το βραβείο της Ένωσης Δημοσιογράφων στην Τουρκία».

Η διευθύντρια του πρακτορείο τόνισε ότι η πρόσβαση στο Sputnik αποκλείστηκε αφότου ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε δηλώσεις με τις οποίες επέκρινε «ορισμένους πολιτικούς ηγέτες» στην Τουρκία.

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.