Newsroom

Newsroom

"Εγώ" ο νεώτερος ο Θεοδωράκης

γράφει ο Φέλιξ

stavros theodorakis

γράφει ο Φέλιξ

Παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης από κάποια άκρη της Ελλάδας όπου φωτογραφίζεται. Σχολιάζοντας το Μπαλτάκος gate, ο Σταύρος εζήλωσε τη δόξα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Έτσι για μια ακόμη φορά δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί θέτοντας το μεγαλοπρεπές “Εγώ” σε μια πρόταση που προφανώς δεν χρειάζεται. 
Τι είπε; Πως “Εγώ δεν θα συζητήσω για το εάν ο Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός ή δεν είναι, το πόσο φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή ή όχι. Αυτός ο άνθρωπος, με αυτή τη συμπεριφορά ήταν ο βασικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού της χώρας. Σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστεύονται την εξουσία. Αυτό σε κάνει να νιώθεις περιπαιγμένος από την εξουσία”.

Ο Εγώ ο Νεώτερος ο Θεοδωράκης, δεν ενδιαφέρεται αν ο Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός ή Χρυσή Αυγή, αλλά πως είχε κακή συμπεριφορά. Δεν τον ενδιαφέρουν οι πολιτικές τον Σταύρο, τον Εγώ, τον πολυφωτογραφάτο, αλλά οι συμπεριφορές. 
Μέχρι πριν από καιρό ο Σταύρος και οι κομπάρσοι των Πρωταγωνιστών του, έσκιζαν τα ιμάτια τους πως η χώρα δεν κινδυνεύει απ τα μνημόνια αλλά από τους φασίστες. Τώρα δεν κινδυνεύει από τους φασίστες αλλά από τους κακότροπους. Αλλάζει ο Σταύρος, εξελίσσεται. Ευτυχώς μένει πάντα σταθερός σε ένα πράγμα: στο Εγώ. 

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…