Newsroom

Newsroom

Εικόνες καταστροφής στο εργοστάσιο που τυλίχτηκε στις φλόγες στην Κηφισιά (video)

Καταστράφηκε ολοσχερώς το μισό εργοστάσιο - Ανησυχία για τις τοξικές ουσίες που εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα

CropImage 15

Τεράστιες ζημιές υπέστη το εργοστάσιο που τυλίχθηκε στις φλόγες χθες το μεσημέρι στην Κηφισιά, ενώ ανησυχία επικρατεί για τις τοξικές ουσίες που εκλύθηκαν εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο με ανοξείδωτα τηγάνια στην Κηφισιά, το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία Βασίλη Παλαμήδη, σύζυγο της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, και έκαιγε για περισσότερες από δυόμισι ώρες και έσβησε μετά από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχε και ελικόπτερο. Η φωτιά ξεκίνησε από έκρηξη στη μονάδα παραγωγής του εργοστασίου, με τις φλόγες να επεκτείνονται σε όλο το χώρο του εργοστασίου και τους καπνούς να καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή από τη γέφυρα Καλυφτάκη, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, μέχρι τον Διόνυσο και τη γέφυρα της Μεταμόρφωσης, ενώ οι καπνοί ήταν ορατοί και από άλλες περιοχές της Αθήνας.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το μισό εργοστάσιο, ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ώστε να εξουδετερώσουν κάθε εστία καπνού, προκειμένου να σταματήσει η εκπομπή τοξικών ουσιών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν ασαφή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για έκρηξη σε μπαταρία.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι