Έκπληξη από τον Μπογδάνο: «Οφείλω να ομολογήσω πως ο Πολάκης έχει δίκιο, τον φάγανε μπαμπέσικα»

Αναπάντεχη στήριξη στον Παύλο Πολάκη από τον πολιτικό του αντίπαλο Κωνσταντίνο Μπογδάνο

μπογδανος 1

Δεν ξέρουμε τι του έχει συμβεί αλλά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε το μέρος του Παύλου Πολάκη, σχολιάζοντας την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών.

Αν και πρώην βουλευτής της ΝΔ, αν και παντοτινός πολιτικός αντίπαλο ο Μπογδάνος από το κανάλι του στο youtube και με μια αιχμηρή τοποθέτηση, δίνει δίκιο στον Παύλο Πολάκη για το επεισόδιο με τον Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με συνεργάτιδά του Νατάσα Σεμέλη Πετρούλια.

Στην τοποθέτηση του αναφέρει πως παρά το ότι τα φερέφωνα προσπαθούσαν να μας πείσουν πως η κυρία «αυτή» μπορεί να έχει και πρόβλημα υγείας, και επομένως την προσέβαλε ενώ είχε πρόβλημα υγείας, η ίδια ξεκαθάρισε στη συνέχεια πως δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας.

«Αυτό τα αλλάζει όλα» λέει ο Μπογδάνος σημειώνοντας πως διαφωνεί στην πλειονότητα των θέσεων που παίρνει ο Παύλος Πολάκης, για να μην γίνει καμία παρεξήγηση.

«Είναι αδιανόητο πλέον να αφαιρούμε από έναν βουλευτή το δικαίωμα να απαιτεί από έναν εργαζόμενο του Κοινοβουλίου να μην κάνει μορφασμούς όταν τοποθετείται». «Οφείλω να ομολογήσω πως ο Πολάκης έχει δίκιο» καταλήγει.

YouTube video player