Ελεύθερη η γνωστή DJ για τη διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο!

Εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση στις ελληνικές προξενικές Αρχές στην Βαρσοβία

dj

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η γνωστή DJ από την Πολωνία, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στη Μύκονο, μετά τη «μαραθώνια» απολογία της, η οποία διήρκησε πάνω από οκτώ ώρες. Επιπλέον, ορίσθηκε καταβολή εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ αλλά και εμφάνιση στις ελληνικές προξενικές αρχές, στη Βαρσοβία.

Την 27η Ιουλίου, οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα: Τον αρχηγό της οργάνωσης, τον διανομέα και την εν λόγω DJ από την Πολωνία, που έπαιζε μουσική σε γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.

Η οργάνωση είχε πλήθος «υπηρεσιών», όπως τιμοκατάλογο, στον οποίο αναγράφονταν το είδος και οι τιμές των ναρκωτικών, αλλά και διανομέα, που παρέδιδε τις ναρκωτικές ουσίες απευθείας στους υποψήφιους αγοραστές.

 

Ο αρχηγός ήταν από την Πολωνία, όπως και η DJ, ο ρόλος της οποίας ήταν σημαντικός καθώς, λόγω της ιδιότητας ως μουσικού, δικαιολογούσε τη μακρά διαμονή των μελών της οργάνωσης στο νησί. Πολλές φορές, μάλιστα, εκτελούσε και χρέη συνοδού του διανομέα και ήταν παρούσα στις αγοραπωλησίες, ώστε το κύκλωμα να μην κινεί υποψίες.

Η ομάδα ήταν πολύ οργανωμένη, καθώς είχαν φτιάξει και ένα μαύρο πλαστικό κουτί μέσα στο οποίο έκρυβαν τα ναρκωτικά και έμοιαζε με εξάρτημα αυτοκινήτου, ώστε να μην γίνεται αντιληπτό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλαζοαίματοι, βασιλική οικογένεια και… Μαρέβα στην κηδεία του πρίγκιπα Μιχαήλ (photos)

Ισχυρή «προειδοποίηση» από τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα

Έπαθε το σοκ της ζωής της: 30χρονη ανακάλυψε πως ο σύντροφός της ήταν ο βιολογικός της αδελφός