Έλενα Ακρίτα εναντίον Ελεονώρας Μελέτη – Προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη

«Καλώ την ευρωβουλεύτρια μέσα στο επόμενο 24ωρο να παρουσιάσει το επίμαχο σχόλιο που μού αποδίδει, διαφορετικά τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη»

ακριτα12

ΗΒουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα εξέφρασε μέσω των κοινωνικών δικτύων την έντονη διαμαρτυρία της κατά της ευρωβουλευτού της ΝΔ, Ελεωνόρας Μελέτη, η οποία την κατηγόρησε δημόσια για διαδικτυακή επίθεση στη μητέρα της, διαπράττοντας σε βάρος της, το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης όπως αναφέρει σε ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα, η Ακρίτα δήλωσε ότι το enikos.gr, το οποίο ανήκει στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναπαρήγαγε τις κατηγορίες της Μελέτη χωρίς να τις διασταυρώσει, χωρίς να ερευνήσει αν υπάρχει σχετικό σχόλιο από την ίδια. Η Έλενα Ακρίτα διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει τη μητέρα της Ελεωνόρας Μελέτη και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτήν.

Επιπλέον, καλεί την ευρωβουλευτή να παρουσιάσει το επίμαχο σχόλιο μέσα στις επόμενες 24 ώρες, ενώ προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της  ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση της

«Καλώ την ευρωβουλευτρια η οποία συνειδητά βλάπτει την τιμή και την υπόληψη μου, μέσα στο επόμενο 24ωρο να παρουσιάσει το επίμαχο σχόλιο που μού αποδίδει, διαφορετικά τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Εκτός από τα ένδικα μέσα, καταγγελία θα γίνει και στο κόμμα το οποίο η ίδια εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η βουλευτής επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πιερίδη για εξωφρενική τιμή ξαπλώστρας στη Βουλιαγμένη: «Το νούμερο που βλέπω εκεί είναι αληθινό» (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Συντετριμμένος ο Ν. Πλακιάς μετά την αποκάλυψη ότι τα οστά στο Κουλούρι ανήκουν στα παιδιά του

Σάλος με την Πάολα: Eρμήνευσε Μικρούτσικο και έπεσαν βροχή τα οργισμένα μηνύματα στο Χ εναντίον της

Αρτέμιδα: 32χρονος ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και ανήρτησε «ροζ» βίντεο της στο Tik Tok (video)

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

5650405

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

Χωρίς ρεύμα μέσα σε ένα καλοκαίρι με θερμοκρασίες ρεκόρ

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΚΡΙΤΑ 1

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και την Ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, ένοχος...για…