Έλενα Ακρίτα: Μηνύει τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου – «Ψεύτη! Άθλιε συκοφάντη!»

Η βουλευτής απάντησε άμεσα τονίζοντας ότι θα κάνει εναντίον του μήνυση και αγωγή, ενώ θα τον παραπέμψει και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

InCollage 20240603 163750848

Σε μια οργισμένη ανάρτηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα διαμηνύει στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου ότι προσφεύγει άμεσα εναντίον του στα δικαστήρια, διαμαρτυρόμενη για ανάρτηση του τελευταίου που την εμπλέκει σε «ρουσφέτι» προς υπάλληλο ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αναφέρει:

ΚΟΥΙΖ (με ουρά)! Αληθεύει,ότι η κα.Ε.Ακρίτα έχει αποσπάσει στο γραφείο της-κατόπιν δικού της αιτήματος-πρ. υπάλληλο ΣΔΟΕ (για να τν προστατεύσει;) όταν άρχισε ο πειθαρχικός έλεγχος, γιατί διέρρεε-ως μη όφειλε!-φορολογικά στοιχεία για «πολιτική» χρήση; Κα. Ακρίτα;

Η βουλευτής απάντησε άμεσα τονίζοντας ότι θα κάνει εναντίον του μήνυση και αγωγή, ενώ θα τον παραπέμψει και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Στην ανάρτησή της τονίζει:

Πάρε μια μήνυση και μια αγωγή να δεις αν αληθεύει. Ψεύτη! Άθλιε συκοφάντη! Για φερε το …αίτημα να το δούμε. Ποιος είναι αυτός ο δήθεν συνεργάτης, ονοματάκι δεν έχει;
Κι επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, ούτε 41 ακίνητα, ούτε οφσορ, ούτε ένα ευρώ χρέος στις τράπεζες όπως οι εργοδότες σου όλα στο φως: έχω δυο επιστημονικούς συνεργάτες τον Πέτρο Μωραΐτη και τον Χρηστο Κανελλόπουλο και μια αποσπασμένη υπάλληλο την Ξένια Βασιλειου. Και κανείς τους δεν έχει εργαστεί στο ΣΔΟΕ.
Εκτός από τα ένδικα μέσα, σε παραπέμπω και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Σε νεότερη ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα τονίζει ότι είναι κοινή πρακτική των βουλευτών όλων των κομμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ, να διατηρούν τρεις από τους πέντε επιστημονικούς συνεργάτες που δικαιούνται και τους άλλους δύο να τους διαθέτουν για να καλυφθούν άλλες ανάγκες. Επαναλαμβάνει επίσης ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: H συγκλονιστική στιγμή με την αγκαλιά τριών φίλων πριν παρασυρθούν από χείμαρρο (video)

«Έχουν γίνει τέρατα από τον κύκλο της 17χρονης» – Ανοίγουν κλειστά στόματα για τη Νικολέτα που βρέθηκε νεκρή κάτω από γέφυρα του ΒΟΑΚ

Παπαδημητριάδης σε Μαρκόπουλο: Η ατάκα στον αέρα της ΕΡΤ – «Είστε ένας λόγος που κατέβηκα υποψήφιος» (video)

Πήρε νερό από ποτάμι και το έβαλε στο μικροσκόπιο – Δεν θα πιστέψετε τι βρήκε (video)

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι