Newsroom

Newsroom

Έλλη Στάη: Λύγισε on air για τον θάνατο του Τάσου Μπιρσίμ – «Με πήρε από το χεράκι και μου γνώρισε τις κάμερες» (video)

Ιδιαίτερα συγκινημένη φάνηκε η Έλλη Στάη από τον θάνατο του Τάσου Μπιρσίμ

Καταγραφή 8

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open βρέθηκε η Έλλη Στάη, ώστε να σχολιάσει την επικαιρότητα, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση της για τον θάνατο του Τάσου Μπιρσίμ.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος βλέποντας τις εικόνες των προεκλογικών συγκεντρώσεων θυμήθηκε τον μεγάλο σκηνοθέτη που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τον τρόπο που κάλυπτε τις τότε συγκεντρώσεις και ανέφερε ότι έδινε πάντα ευκαιρίες στα νέα παιδιά και ότι την πήρε απ’ το χέρι και τις γνώρισε τις κάμερες.

Αναλυτικότερα η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, ανέφερε: «Ο Τασούλης μας, έτσι τον λέγαμε. Ήμουν και εγώ μία από αυτούς που πήρε από το χεράκι, από την πρώτη μέρα και μας γνώρισε τις κάμερες και όλα αυτά τα οποία γίνονται μπροστά και πίσω από αυτές.

Πραγματικά σημαντικός γιατί σε μια εποχή που δεν υπήρχαν τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα, η εικόνα που έβγαζε ήταν εικόνα σαν να είχε δέκα drones και σαν να είχε ό,τι υπάρχει σήμερα, πριν 30 χρόνια. Ήμουν και γω μία από αυτούς που μας πήρε από το χεράκι και μας έμαθε αυτά που έπρεπε να μάθουμε για να πορευτούμε».

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι