Εμβόλια

Μετά τη δήλωση Κοντοζαμάνη ότι οι πολίτες δεν θα μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα με ποιο εμβόλιο θα εμβολιαστούν προκύπτει πραγματικά το ερώτημα κατά πόσο στόχος της κυβέρνησης είναι η προστασία του πληθυσμού και ειδικότερα των ηλικιωμένων και ευπαθών για τους οποίους διατείνεται ότι ενδιαφέρεται.

emvolio rosia

Στην ελληνική κοινωνία είναι αρκετοί αυτοί πλέον που υποψιάζονται ότι υποκρύπτεται η εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένων φαρμακευτικών εταιρειών, όπως η Pfizer, πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης να επιτρέψει την εισαγωγή και άλλων μορφών εμβολίων πχ. παλιάς συμβατικής τεχνολογίας, όπως το SputnikV.

Γι’αυτό ίσως πολλοί διερωτώνται ανοιχτά “Γιατί; Μήπως γιατί ο Αλμπέρτο Μπουρλά έχει εκφράσει και δημόσια την πρόθεση του να φτιάξει στη Θεσσαλονίκη έδρα της εταιρείας του, προσλαμβάνοντας 600 άτομα; Μήπως σκοπεύει να την αναδείξει σε κέντρο διανομής των εμβολίων της Pfizer στα Βαλκάνια;”
Τελικά για να καταλάβουμε παράλληλα με τον πόλεμο των οπλικών συστημάτων θα μπούμε από την πίσω πόρτα και στον πόλεμο των φαρμακευτικών εταιρειών για να “καταπολεμήσουμε τον κορονοιό;”

Με αντάλλαγμα την ίδια την Δημόσια Υγεία; Η μήπως το ΝΑΤΟ μας επιβάλλει και από ποιες εταιρείες μπορούμε να αγοράσουμε εμβόλια. Πολλά τα γιατί κύριε Κοντοζαμάνη μας…
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…