Ένα ακόμα επικό πρωτοσέλιδα από την «Ελεύθερη Ώρα»: Προανήγγειλε παγκόσμιο πόλεμο

Η «Ελεύθερη Ώρα» προσέθεσε ακόμα ένα μυθικό πρωτοσέλιδα στο ενεργητικό της, προαναγγέλοντας Παγκόσμιο Πόλεμο, επικαλούμενη δυτικά ΜΜΕ που με την σειρά τους επικαλούνται έναν Ινδό αστρολόγο!

ελευθερη
Με τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, περιμένουν πως και πως την 14η Ιουνίου, προκειμένου να ξεκινήσει το Euro και να στηθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις για να απολαύσουν τα ματς που θα γίνουν στην Γερμανία.

Ως εδώ όλα καλά… Μόνο που η «Ελεύθερη Ώρα» βάζει έναν απρόσμενο παράγοντα στην εξίσωση, αυτό ενός Παγκόσμιου Πολέμου, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου.

Αυτό αναφέρει λοιπόν στο εκπληκτικό πρωτοσέλιδό της, την Δευτέρα, επικαλούμενη δυτικά ΜΜΕ που με την σειρά τους επικαλούνται έναν Ινδό αστρολόγο, τον Κουσάλ Κουμάρ που χαρακτηρίζεται ως νέος Νοστράδαμος.

Μάλιστα, στην εφημερίδα υπάρχει ρεπορτάζ για το τί αποφασίστηκε στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ενώ αναφέρεται πως η Βρετανική Κυβέρνηση προτρέπει να αφοδιαστεί ο κόσμος με κονσέρβες, κεριά και μπαταρίδες.

eleftheri ora

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα (photos)

Συν -ή πλην- Κασσελάκη και χείρα κίνει

Η οσμή σκανδάλου στην Toyota την ανάγκασε να βάλει «φρένο» στις πωλήσεις των Corolla και Yaris Cross

O «σερίφης» της Κατεχάκη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φτιάχνει το ελληνικό FBI για να χτυπήσει την Greek Mafia στέλνοντας ένστολους να περιπολούν τις παραλίες

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι