Ένα ματς, ένας τίτλος!

Σε 40 (ή και περισσότερα) λεπτά κρίνονται οι κόποι και ο ιδρώτας μιας ολόκληρης χρονιάς

593cf7b41dc524f53e8b4585

Η μεγάλη ώρα για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας στην Basket League έφτασε, καθώς το βράδυ της Κυριακής (11/6) στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός οι «θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά φέτος με έπαθλο τον τίτλο.

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και για δωδέκατη στην ιστορία των τελικών του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, ο τίτλος κρίνεται σε πέμπτο ματς.

Η σειρά των τελικών στην Basket League βρίσκεται στο 2-2, και πλέον όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι σήμερα. Αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ κάνουν τα πλάνα τους , χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Βέβαια, για τους Πειραιώτες θα λείψουν σ’ ένα ακόμα ματς οι Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ, που είναι τραυματίες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Μάνος.

Τελικά, θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει το 3/3 στους τελικούς για το «three peat» και να κατακτήσει το 13ο πρωτάθλημα ή είναι σειρά του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος ύστερα από τρία χρόνια για τον 35ο τίτλο της ιστορίας του; Η απάντηση θα δοθεί περίπου στις 11 το βράδυ, όταν θα έχει ακουστεί η τελευταία κόρνα της γραμματείας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

fvtia patra eg

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…