Newsroom

Newsroom

Ένα plus size μοντέλο αποφάσισε να βάλει στη θέση του άντρα που σχολίασε αρνητικά το βάρος της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Natalie Hage, είναι ένα plus size μοντέλο Προσφατα κάτά τη διάρκεια μιας πτήσης για το Los Angeles στην οποία ήταν επιβάτης και, εξαιτίας του χώρου που έπιανε στη θέση της, έγινε αντικείμενο σχολιασμού του άντρα συνεπιβάτη της από το διπλανό κάθισμα.

595a36171dc5243e4a8b45a8

Η Natalie παρατήρησε ότι ο διπλανός της αντάλλαζε μηνύματα με ένα φίλο του, στο κινητό, στα οποία σχολίαζε με απαξιωτικό τρόπο το βάρος της. Μάλιστα κατάφερε να τον βγάλει και φωτογραφία την οποία, αργότερα, ανέβασε στο Instagram της.

Αμέσως μετά η Natalie ξεκινάει συστήνωντας τον εαυτό της και αποκαλύπτοντας του ότι είδε τα μηνύματα του. Η πρώτη αντίδραση του άντρα είναι να αρνηθεί, αλλά στη συνέχεια το παραδέχεται και ζητά συγγνώμη με τη δικαιολογία ότι ήταν μεθυσμένος (!) και την αποδοκιμάζει για την επιλογή της να κάτσει στη θέση κοντά στην έξοδο κινδύνου. Η Νatalie, διατηρώντας την ψυχραιμία της, του εξηγεί ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Λίγο πριν αποβιβαστεί, κλείνει την κουβέντα με αυτή τη φράση: «Το σώμα μου δεν είναι δική σας υπόθεση και δεν έχετε ιδεά τι μπορώ να κάνω με αυτό…Μην ξαναφερθείτε έτσι σε κανέναν, ποτέ ξανά» ενώ ο άντρας τής προτείνει να λύσουν την παρεξήγηση βγάζοντας την για φαγητό. 

Απάντηση Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την πισίνα στις Σπέτσες: Τζίφος η ‘αποκάλυψη’

Screenshot 2023 10 29 205356

Απάντηση Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την πισίνα στις Σπέτσες: Τζίφος η ‘αποκάλυψη’

«Τζίφος η ‘αποκάλυψη’», υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά…