Επεισοδιακή συναυλία στην Βοστώνη – Έπαιξαν μπουνιές στην σκηνή… τα μέλη των Janes’s Addiction (video)

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η συναυλία των Janes's Addiction στη Βοστώνη το βράδυ της Παρασκευής (13/9) με αποτέλεσμα να διακοπεί.

james

Xαμός επικράτησε επί σκηνής  κατά την διάρκεια συναυλίας των Janes’s Addiction στη Βοστώνη το βράδυ της Παρασκευής (13/9) με αποτέλεσμα να διακοπεί. Ο λόγος; Ο τραγουδιστής Perry Farrell τσακώθηκε με τον κιθαρίστα Dave Navarro, με τα υπόλοιπα μέλη της ροκ μπάντας και τους άντρες της ασφάλειας να μπαίνουν στη μέλη και να απομακρύνουν τον πρώτο, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ο frontman Perry Farrell φώναζε στο μικρόφωνο πριν βαδίσει προς τον κιθαρίστα Dave Navarro και τον χτυπήσει προκαλώντας καυγά και σταματώντας τη συναυλία στη μέση του τραγουδιού, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι γνώστες λένε ότι οι εντάσεις φαίνεται να είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια αρκετών τραγουδιών, με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι ο Farrell άρχισε να φωνάζει στον Navarro κατά τη διάρκεια του «Mountain Song».

Γαλλία: Η στιγμή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Πελικό – Το βίντεο που αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του κατά της σύζυγου του

Γαλλία: Η στιγμή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Πελικό – Το βίντεο που αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του κατά της σύζυγου του

Ο Ντομινίκ Πελικό δικάζεται από τις 2 Σεπτεμβρίου ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Αβινιόν, στη…