Επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ – Την πόρτα της εξόδου σε σημαντικά στελέχη έδειξε ο Κασσελάκης

Πολεμική ατμόσφαιρα επικράτησε στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕΣ), η οποία ολοκληρώθηκε με αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών του κόμματος.

κασσε κοες

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν οι εργασίες για την προετοιμασία του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε στις διαφωνίες που καταγράφθηκαν από στελέχη (σ.σ Σωκράτη Φάμελλο και Όλγα Γεροβασίλη) να αλλάξει ημερομηνία το Συνέδριο, έτσι ώστε να μην πέσει πάνω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Την πρόταση αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης τη θεώρησε –σύμφωνα με μαρτυρίες- «γραμμή ήττας» και σημείωσε πως δεν πρέπει το κόμμα του να ετεροπροσδιορίζεται με βάση τα άλλα κόμματα

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε την «πόρτα της εξόδου», σε στελέχη λέγοντας τους πως όποιος δεν συμφωνεί μαζί του, μπορεί να αποχωρήσει από το κόμμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρενέβη και ο Νίκος Παππάς ζητώντας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει τα όσα είπε στα μέλη του οργάνου, πράγμα το οποίο δεν δέχτηκε να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, με αποτέλεσμα την αποχώρηση οκτώ μελών της Πολιτικής Γραμματείας από τη συνεδρίαση.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες σε νοσοκομείο και διέσπειρε τον κορονοϊό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάρισε παπούτσια σε όλη την εθνική ομάδα – Μπήκε στο γήπεδο με καρότσι (video)

Λαμία: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ξεψύχησε στον τάφο που είχε σκάψει για κηδεία

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο