Newsroom

Newsroom

Στις Βρυξέλλες η επικαιροποιημένη πρόταση της Αθήνας;

Νέα πρόταση κατέθεσε η Αθήνα προς τους δανειστές σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο. Η Γαλλική εφημερίδα Le Point αναφέρει ότι πρόκειται για την νέα εναλλακτική πρόταση – απάντηση της Αθήνας στο σχέδιο των πέντε σελίδων των δανειστών που έφτασε στις Βρυξέλλες πριν από λίγη ώρα.

2 218

Νέα πρόταση κατέθεσε η Αθήνα προς τους δανειστές σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο. Η Γαλλική εφημερίδα Le Point αναφέρει ότι πρόκειται για την νέα εναλλακτική πρόταση – απάντηση της Αθήνας στο σχέδιο των πέντε σελίδων των δανειστών που έφτασε στις Βρυξέλλες πριν από λίγη ώρα. Πηγές του υπουργείου Οικονομικών ωστόσο στην Αθήνα δεν επιβεβαιώνουν την εξέλιξη αυτή.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πρόκειται για ένα κείμενο τριών σελίδων.

Η Αθήνα επέλεξε να στείλει το κείμενο της μερικές μόνο ώρες μετά το μπαράζ πιέσεων των κορυφαίων ηγετών στη σύνοδο G7 στη Γερμανία και λίγο πριν την κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα, Μέρκελ, Ολάντ.

Βέβαια σε όλα αυτά πρέπει να συμπεριληφθεί και η συνεδρίαση της ΕΚΤ την Τετάρτη για την οποία ήδη διαρρέεται ότι στο τραπέζι μπαίνει πιο γερά από ποτέ το “κούρεμα” στις εγγυήσεις των ελληνικών τραπεζών.

(φωτο αρχειο eurokinisi)

ΗΠΑ: 155 νεκρούς και καταστροφές «πέρα από κάθε φαντασία» άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ελίν

AP24275640645581

ΗΠΑ: 155 νεκρούς και καταστροφές «πέρα από κάθε φαντασία» άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ελίν

Περισσότερα από 1,4 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις παρέμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση χθες το βράδυ - “Κοινότητες…