Newsroom

Newsroom

Επικές απαντήσεις στον Άδωνι από τον Δήμαρχο Σύμης: «Για αυτό πληρώνεσαι, για να κάνεις τη δουλειά σου ως υπουργός» (video)

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι δεν γίνεται σε ένα νησί 3.000 κατοίκων να υπάρξει ολοκληρωμένη δομή υγείας

profile player 960x540 5

Στο πλατό του Open φιλοξενήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την εκπομπή «Τώρα Μαζί» να κάνει σύνδεση με το νησί της Σύμης και τον δήμαρχο Λευτέρη Παπαλοδούκα, ο οποίος είχε έντονη αντιπαράθεση με τον υπουργό υγείας.

Ο λόγος για αυτό ήταν η έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου που υπάρχει, καθώς όπως ανέφερε ο κ.Παπαλοδούκας τα προβλήματα στη Σύμη είναι μεγάλα, με γιατρούς να μην υπάρχουν και τη βοήθεια πολλές φορές να τη δίνουν εθελοντές.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε τα… δικά του, φωνάζοντας λέγοντας πως ο δήμαρχος λαΐκιζε καθώς είπε ότι στη Βουλή κάθε βουλευτής έχει από έναν οδηγό και στα νησιά δεν υπάρχει κανένας, με τον υπουργό υγείας να τονίζει ότι δεν γίνεται ένα μικρό νησί 3.000 κατοίκων να έχει ολοκληρωμένη μονάδα υγείας.

Η επική απάντηση στον Άδωνι – «Για αυτό πληρώνεσαι»

Μάλιστα μετά από πολλές εντάσεις που υπήρξαν ο Γεωργιάδης είπε ότι όσες φορές χρειάστηκε η Σύμη γιατρό αυτός έστειλε έναν εκεί, με τον Λευτέρη Παπαλοδούκα να του απαντάει «Υπουργέ, τη δουλειά σου κάνεις γι’ αυτό πληρώνεσαι, δεν μας κάνεις χάρη».

Μάλιστα οι απαντήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο δήμαρχος Σύμης είπε στον Άδωνι ότι κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό καθημερινά, ρωτώντας του «το πρόβλημα μου θα το μεταφέρω στους Τούρκους ή σε εσάς;», με τον Γεωργιάδη να συνεχίζει το ίδιο τροπάριο.

Κολοράντο: Μαμά αρκούδα με 3 αρκουδάκια μπήκαν σε σπίτι και επιτέθηκαν σε ζευγάρι – Νεκρές και οι 4 αρκούδες

leslie delay op edbW iAo unsplash

Κολοράντο: Μαμά αρκούδα με 3 αρκουδάκια μπήκαν σε σπίτι και επιτέθηκαν σε ζευγάρι – Νεκρές και οι 4 αρκούδες

Ο 74χρονος άνδρας προσπάθησε να διώξει την ενήλικη θηλυκή αρκούδα με μια καρέκλα κουζίνας, αλλά…

Συγκινητική Χάρις Αλεξίου για Μίμη Πλέσσα: «Είναι ένας ογκόλιθος για την ελληνική μουσική» (Video)

image 2 1

Συγκινητική Χάρις Αλεξίου για Μίμη Πλέσσα: «Είναι ένας ογκόλιθος για την ελληνική μουσική» (Video)

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου, ανέφερε για τον εμβληματικό μουσικοσυνθέτη ότι «είναι ένας ογκόλιθος για…