Επικό σχόλιο Μουρούτσου για τους Παραολυμπιονίκες: «Έχουν φάει πρόστιμο, οι αποσκευές είναι υπέρβαρες» (video)

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024… φορτωμένη με μετάλλια και ο Μιχάλης Μουρούτσος έριξε “επική” ατάκα, για το επίτευγμα των Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

Μουρούτσος

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, Μιχάλης Μουρούτσος βρέθηκε τη Δευτέρα (09.09.2024) στο “Ελ. Βενιζέλος”, για να υποδεχθεί τους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 και πιο συγκεκριμένα τις Χριστίνα Γκέντζου και Ελένη Παπασταματοπούλου που έφεραν στη χώρα μας τα πρώτα της Παραολυμπιακά μετάλλια στο άθλημα. Ο ίδιος μίλησε για την χρυσή συγκομιδή των ελλήνων αθλητών με μια επική ατάκα:

«Θέλω να πω, έχω πληροφορηθεί ότι έχουν φάει πρόστιμο, γιατί οι αποσκευές είναι υπέρβαρες», ανέφερε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης (υποψήφιος και στις εκλογές, στην Ομοσπονδία του τάε κβον ντο), σχολιάζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο τα 13 μετάλλια που κατέκτησε η Ελλάδα στο Παρίσι.

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…