Επικό τρολ Ατζαράκη σε Κουτσελίνη για τα χάμπουργκερ και τον Λύτρα – «Αλήθειες (μόνο) με τον Διονύση» (Video)

Βούτυρο στο ψωμί του Διονύση Ατζαράκη και του Θωμά Ζάμπρα για καυστικό σχολιασμό και σαρκασμό.

53435a25e03a474ea6ac0460f1915a78

Με τον χαρακτηριστικό τους, καυστικό τρόπο, ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα, που -όπως είπε η παρουσιάστρια- καταστράφηκε…στο ζενίθ της (!) μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο παρωδία στο Youtube με τίτλο «Αλήθειες με τον Διονύση», στο οποίο συμμετέχει και ο Θωμάς Ζάμπρας, ο Διονύσης Ατζαράκης παριστάνει τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής και αφού… προβληματίζεται για την καριέρα ενός καθ’ομολογία κακοποιητή, προκαλεί την αντίδραση του Θωμά Ζάμπρα από το κοντρόλ.

Στη συνέχεια του βίντεο εμφανίζεται απολογητικός μετά τις αντιδράσεις και επιχειρεί να τα μαζέψει επικαλούμενος τα «χάμποργκερ» και τα «τσίζμπεργκερ» που στερήθηκε, σχολιάζοντας με τον δικό του καυστικό τρόπο την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Πιο αναλυτικά:

«Του έχει χαλάσει η μέρα του ανθρώπου. Τι άλλο θέλετε να κάνει δηλαδή; Δεν ξέρω αν ανέφερα και αυτή τη φάση με την καριέρα του. Μία καριέρα που ήταν στο ζενίθ της πλήττεται, αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει», αναφέρει ο Διονύσης Ατζαράκης.

Ενώ μετά την «απολογία» της δημοσιογράφου στους τηλεθεατές, ο γνωστός κωμικός αναφέρει ως απόσπασμα από την εκπομπή της επομένης ημέρας: «Όσοι με είδατε χθες θα θεωρήσατε ότι μικρός είχα λεφτά να φάω χάμπουργκερ. Ε λοιπόν δεν είχα, ούτε χάμπουργκερ, ούτε hot dog, ούτε σουβλάκι, τυρόπιτα, κουλούρι», αναφέρει ο Διονύσης Ατζαράκης τρολάροντας  τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Μάλιστα ένας χρήστης στα social media έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο:

«Το θλιβερό είναι ότι δεν χρειάστηκε καν να υπερβάλει και να σκεφτεί αστεία για το βίντεο. Ήταν από μόνη της τραγελαφική η όλη κατάσταση», έγραψε και αλήθεια, η πραγματικότητα είναι αυτή.

Και εμείς στο μεταξύ αναρωτιόμαστε, την καριέρα της Κουτσελίνη…την σκέφτεται κανείς;

Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια: Νεκρός ένας 16χρονος – Φορτηγό παραβίασε STOP, τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε

Σοκάρει η κατάθεση της 30χρονης για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: «Με χαστούκισε, με έσπρωξε»

Βολιβία: Η στιγμή που ο πρόεδρος Άρσε έρχεται τετ α τετ με τον πραξικοπηματία στρατηγό (video)

Πού τα βρίσκετε τα λεφτά, μωρέ;