Το επιτελικό κράτος ξεχνάει… να πληρώσει

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε μονότονα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καθυστερούσε τις πληρωμές προς τους ιδιώτες προμηθευτές του Δημοσίου. 

4903731

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταφορά των χρημάτων στους λογαριασμούς των φαρμακείων, ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Η έγκαιρη πληρωμή του ΕΟΠΥΥ στους φαρμακοποιούς είναι «ζήτημα επιβίωσης για την πλειοψηφία των συναδέλφων», είχε αναφέρει σε ανακοίνωση του  ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), ο οποίος καταγγέλλει την «αδικαιολόγητη» καθυστέρηση στην πληρωμή των φαρμακοποιών μηνός Απριλίου από τον Οργανισμό, εν μέσω, μάλιστα, υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Να θυμίσουμε ότι η  Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε μονότονα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καθυστερούσε τις πληρωμές προς τους ιδιώτες προμηθευτές του Δημοσίου. 

Βέβαια τώρα που είναι κυβέρνηση έχει ξεχάσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει αφήσει απλήρωτους τους φαρμακοποιούς και οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento έχει αποκαλύψει τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας και…