Επίθεση Άδωνι σε Νίκο Παππά: «Ακραία αλαζονεία, μήπως είναι ο πρύτανης της Σορβόννης» (video)

Δεν μπορει να μαζέψει τον εκνευρισμό του ο υπουργός Υγείας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

adonis 0

Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να δικαιολογήσει το κακό αποτέλεσμα της ευρωκάλπης, και επιτίθεται ακόμα και στις δηλώσεις που κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την  επιλεκτικότητα που δείχνουν τα ΜΜΕ στους υποψηφίους, αλλά την απειλή που δέχθηκε . Συγκεκριμένα,ο  Νίκος Παππάς μίλησε στο “Πρωινό” το πρωί της Δευτέρας και αναφέρθηκε στην εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και για την Τατιάνα Στεφανίδου.

 

 

 

Παππάς: «Από τον Alpha μου είπαν αν δεν βγεις στην Στεφανίδου, τότε πουθενά και είπα… δεν βγαίνω σ’ αυτήν» (video)

 

 

Ο πρώην μπασκετμπολίστας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι ικανοποιημένος με την δική μου παρουσία, ο σκοπός μου και ο στόχος μου επετεύχθη. Από κει και πέρα κοιτάμε μπροστά γιατί τώρα καταλαβαίνουμε ότι ξεκινάει η πραγματική δουλειά».

Για τον προεκλογικό αγώνα που έκανε: «Αρχικά δεν είχα τηλεοπτικές εμφανίσεις στην προεκλογική περίοδο. Τους τελευταίους δυο μήνες δεν εμφανίστηκα κάπου. Ήταν μια προσωπική, ήθελα να “παίξω” να το πω λαϊκά “στα ίσα”. Δεν ήθελα να αξιοποιήσω πόρτες που ανοίγονται πιο εύκολα σε μένα από άλλα παιδιά στο ψηφοδέλτιο. Γενικότερα δεν ήθελα να αξιοποιήσω πολλά πράγματα τα οποία φαντάζουν πλεονεκτήματα για κάποιον άλλον. Ίσως και την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού, δεν μίλησα με ανθρώπους συνδέσμων, δεν εκμεταλλεύτηκα τα social μου, πέρα από την τελευταία εβδομάδα που έκανα κάποια ριπόστ, ήθελα να το πάω πιο παραδοσιακά να ζήσω την εμπειρία. Γύρισα όλη την Ελλάδα, πήγα σε 42 διαφορετικές πόλεις», ανέφερε.

«Η περιοδεία είναι ένα ακριβό σπορ, δυστυχώς. Γι’ αυτό δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορεί να αλλάξει αυτό το σύστημα. Γιατί οκ μπορεί εγώ και 4-5 άλλοι να έχουν την δυνατότητα και αυτό το προνόμιο, αλλά μπορεί να υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο νέα παιδιά τα οποία σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Άρα καταλαβαίνεις, οι υπόλοιποι αποκτάμε αυτόματα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μας μαθαίνεις ο κόσμος πιο εύκολα. Δυστυχώς τα κριτήρια του κόσμου πολλές φορές εστιάζονται στο ποιος θα μου δώσει μια ωραία χειραψία, ποιος θα με κεράσει έναν καφέ, ή ποιον γνώρισα από κοντά και έκανα λίγο καλαμπούρι», συμπλήρωσε.

Ωστόσο για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αποκάλυψε το εξής: «Δεν ήταν θέμα να εξαντλήσω τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις. Δεν έκανα ούτε μια. Κάποια κανάλια με έκοβαν επιτηδευμένα εκβιάζοντάς με ότι “αν δεν βγεις σε μια συγκεκριμένη εκπομπή”… Στον Alpha μου είπαν “αν δεν βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα βγεις πουθενά“. Άρα, τους είπα “παιδιά ευχαριστώ, δεν θα βγω πουθενά, από το να βγω σ’ αυτήν”. Άρα θέλω να σας πω, όταν προσπάθησα να αξιοποιήσω στην τελική ευθεία μερικές ευκαιρίες δεν με άφησαν κιόλας», είπε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης σε ζωντανή σύνδεσή του με την εκπομπή του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τον κ. Παππά, παρεξηγήθηκε… με τις παραπάνω αναφορές και κατηγόρησε τον κ. Παππά ότι μιλά απαξιωτικά για μια εργαζόμενη στα ΜΜΕ.

«Δεν ήταν η καλύτερη έναρξη πολιτικής πορείας για τον κ. Παππά», σχολίασε ο Υπουργός χαρακτηρίζοντας ακραίο ρατσισμό την έκφραση του Ν. Παππά ότι «Δεν ήθελε να πάω στην Τατιάνα Στεφανίδου για λόγους αισθητικής». «Με ποια ιδιότητα το κάνει αυτό; Τι είναι ο ίδιος; Μήπως είναι ο πρύτανης της Σορβόννη.

Ως πολιτικοί, τα στελέχη του δικού μου κόμματος από θέση αρχής δεν υποτιμούν ποτέ κανέναν εργαζόμενο, και ειδικά έναν εργαζόμενο που υποβάλλεται σε τόση ώρα ορθοστασία έξω από κομματικά γραφεία για να κάνει τη δουλειά του, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Υπενθυμίζω π.χ. ότι ο κ. Μητσοτάκης φτάνοντας στην Πειραιώς πάντα βγαίνει από το αυτοκίνητο πιο μακριά ώστε να περπατήσει, να φτάσει στους δημοσιογράφους, να τους χαιρετίσει, να συνομιλήσει μαζί τους και να τους ρωτήσει τι κάνουν. Εμένα όλη αυτή η στάση του κ. Παππά μου φαίνεται μια συμπεριφορά που προσιδιάζει σε ακραία αλαζονεία. Εύχομαι απλώς να τον μέθυσε η επιτυχία του. Η πολιτική όμως δεν παίζεται με αυτούς τους όρους κι ελπίζω να το καταλάβει σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

opadoi

Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

Tρία από τα μέλη της συμμορίας βρίσκονται στις φυλακές, ενώ από τις έρευνες που έκαναν…