Έπος η αφιέρωση από την εταιρεία προφυλακτικών Duo σε Τεντόγλου: «Όταν πηδάς εσύ, πηδάει κι όλη η Ελλάδα μαζί σου!»

H επική ατάκα εταιρείας προφυλακτικών για τον Μίλτο Τεντόγλου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 από τον Έλληνα πρωταθλητή.

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με άλμα στα 8.48μ., ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους, για δεύτερη συνεχόμενη φορά κάτι που έγραψε ιστορία.

Ο έλληνας αθλητής αποθεώθηκε τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από τον παγκόσμιο αθλητισμό, ενώ εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση γνωστής εταιρείας προφυλακτικών.

 

«Όταν πηδάς εσύ, πηδάει κι όλη η Ελλάδα μαζί σου! Συγχαρητήρια!», έγραψε η γνωστή εταιρεία

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUO Greece (@duogreece)

 

Η αλήθεια είναι ότι  η συγκεκριμένη διαφήμιση  ήταν ίσως καλύτερη, από τις επι σκοπού ευχές των πολιτικών και δη της κυβέρνησης, που δράττονται της ευκαρίας να καπηλευτούν οταν το θυμούνται τις επιτυχίες των αθλητών μας και για το υπόλοιπο του χρόνου.  τους έχουν στα αζήτητα… Όσο για τη μάρκα προφυλακτικών αυτήν  ήταν μια  καλή ευκαιρία να αναδείξει και την υπογεννητικότητα που έχουμε ως χώρα, καθώς στο… άθλημα που υπονοείται, από την Duo Greece οι έρευνες δείχνουν ότι υστερούμε γενικότερα!