Newsroom

Newsroom

Ερντογάν: Νευρίασε με ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου – «Μην κουνάς το κεφάλι σου» (video)

Υποδείξεις σε Ισπανό δημοσιογράφο, μετά από ερώτηση του τελευταίου, έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν

Καταγραφή 22

Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη βρίσκεται ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, με σκοπό να συζητήσει με τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ.

Μάλιστα αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου των δυο ηγετών, υπήρξε ένταση μεταξύ του Ερντογάν και Ισπανού δημοσιογράφου, καθώς ο τελευταίος έκανε μια ερώτηση που δεν άρεσε καθόλου στον Τούρκο ηγέτη με αποτέλεσμα να τον νευριάσει.

Πιο συγκεκριμένα αυτή ανέφερε: «Η Τουρκία αγνοεί τις αποφάσεις του Ευρωπαικου Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δεν αποφυλακίζει τον Κούρδο Σελαχατίν Ντεμίρτας, όπως και τον Οσμάν Καβάλα».

Τα παραπάνω λόγια ήταν αρκετά για να νευριάσουν τον Ταγίπ Ερντογαν, με αποτέλεσμα να λέει του δημοσιογράφου να μην κουνάει το κεφάλι του, συμπληρώνοντας: «Το γεγονός ότι κάνετε αυτές τις ερωτήσεις μας βάζει σε σκέψεις. Κυρίως μας στεναχωρεί το γεγονός ότι ένα μέλος του Τύπου υπερασπίζεται αυτούς τους τρομοκράτες. 

Μην κουνάς το κεφάλι σου, κοίταξέ με… Όπως βλέπεις είμαι όρθιος και συνεχίζω να εργάζομαι. Μπορεί να είναι ο Οσμάν Καβάλα, μπορεί να είναι ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς, όποιος και αν είναι, εμείς τηρούμε τους νόμους. Αυτό γίνεται. Υποθέτω ότι εσείς δεν ζειτε στην Τουρκία. Εμείς ζούμε στην Τουρκία. Αυτά είναι βήματα που κάνουμε για την ειρήνευση της περιοχής και έτσι θα συνεχιστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη επίσημη αντίδραση και η προειδοποίηση σε Δούκα να… τελειώσει τη θητεία του (ηχητικό)

Χαμός στο OPEN με τους χαρακτηρισμούς Μπογδάνου: «Την είδατε; Κήτος, βυτίο» – Η αντίδραση της Τσολάκη (video)