Ερρίκος Πετιλόν: «Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και το σκέφτομαι ξανά»

Σκληρή εξομολόγηση από τον Ερρίκο Πετιλόν για τη μάχη που δίνει

Πετιλόν

Ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε ανοιχτά για την σκληρή μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τον εθισμό του σε ουσίες κάνοντας παράλληλα έκκληση για συμπαράσταση και στήριξη.

«Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες», σημείωσε ο Ερρίκος Πετιλόν σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και πρόσθεσε:

««Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δεν ζητώ

Έχω πηδήξει από τον δεύτερο όροφο. Δεν είναι πρώτη φορά. Το έχω κάνει και πριν 20 χρόνια. Αυτό λοιπόν για να μην ξαναγίνει πρέπει να μπω κάπου και να με βοηθήσουν. Μόνος μου δεν μπορώ το σκέφτομαι συνεχώς θα φύγω από τον τέταρτο.

Το έχω πει στους στενούς μου φίλους. Τώρα όμως είμαι χάλια δε μου κάνουν ούτε ένα τηλέφωνο με εξαίρεση την κολλητή μου την Ελισάβετ και δύο ακόμη άτομα».

Ειδήσεις σήμερα:

Αφού μιλάμε για Πόθεν Έσχες να πούμε και για το δικό σας κύριε Μητσοτάκη

Αρβανίτης: Έξαλλος με δημοσιογράφο για τον μισθό του ευρωβουλευτή – «Αν έχω 20.000, θα σου δώσω τις 10 κάθε μήνα!» (video)

Νέα Αριστερά και παλιά λατέρνα

Απίστευτο: Συσκευασία με χασίς βρέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό στον Νέο Κόσμο

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…