Euroleague: Ήττα του Παναθηναϊκου από την «πρωτάρα» Παρί

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο Παρίσι και γνώρισε την ήττα από την «πρωτάρα» Παρί

pao 4 1024x576 1

Οι πρωταθλητές Ευρώπης παρασύρθηκαν στο ρυθμό της κατόχου του EuroCup, δεν μπόρεσαν ποτέ να επιβάλουν την ανωτερότητά τους και υπέστησαν την πρώτη τους φετινή ήττα στην EuroLeague με 84-80.

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με τρένο που δύσκολα σταματιέται, χωρίς μάλιστα να έχει πιάσει το πικ της απόδοσής του. Παρ’ όλα αυτά, έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξη, με την “νεοφώτιστη” Παρί να του βάζει “στοπ” και να τον νικά με 84-80, στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός Aktor ήταν ιδιαίτερα ευάλωτος αμυντικά, δεν μπόρεσε να περιορίσει τους «δαιμόνιους» χειριστές των Γάλλων και στην επίθεση δεν πήρε πράγματα με συνέπεια και διάρκεια με παίκτες – σταθερές του. Παράλληλα, το σύνολο του Αταμάν, που δεν έβγαλε αγωνιστική… σκληράδα, έχανε ριμπάουντ (17 επ. ριμπ. οι γηπεδούχοι) και έκανε λάθη (14 ασίστ/ 15 λάθη), επιτρέποντας στην Παρί να έχει το «τιμόνι» σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Γεγονός είναι πως τα χαμηλά σχήματα δεν λειτούργησαν, και δεν έδωσα λύσεις το «τριφύλλι» άκουσε… τα πρώτα  καμπανάκια.

Ο Ναντίρ Χίφι έκανε το… ματς της ζωής του, «εκτελώντας» τους φιλοξενούμενους (20 πόντοι με 7/13 σουτ), ενώ ο Τι Τζέι Σορτς βρήκε ρυθμό στην επανάληψη και «έγραψε» άλλη μία σπουδαία εμφάνιση (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα). Διψήφιος και ο Κόλιν Μάλκολμ (14π.), έκανε «ζημιά» ο Τάισον Ουόρντ (9π., 7ρ., 4ασ.).

Στην αντίπερα όχθη, ο Ματίας Λεσόρ έμοιαζε να… παλεύει μόνος του μέχρι να μείνει από δυνάμεις (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Ο Κέντρικ Ναν είχε μόλις 2π. και 3λ. στο πρώτο ημίχρονο και όταν επέστρεψε στην επανάληψη είχε σκορ, αλλά όχι και σταθερότητα (16π. με 6/16 σουτ). Πάντως, ο Αμερικανός κατέβασε 8ρ. Διψήφιος ο Λορένζο Μπράουν (14π. σε 19′ στο παρκέ), δεν πήρε πράγματα από την πλειοψηφία των παικτών του ο Αταμάν.

Έτσι, το «τριφύλλι» έχει πλέον ρεκόρ 2-1 στη φετινή Euroleague, με την ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση (1-2 ρεκόρ).

Tα μαζεύει τώρα ο Μητσοτάκης τα περί φορολόγησης των φιλοδωρημάτων (video)

Μάνεσης: Το επικό άδειασμα από τον Δήμαρχο Πάφου για τις ιδιωτικές φοιτητικές εστίες που τελικά ήταν… δημόσιες (video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

 

Λάκης Γαβαλάς: «Πολλά πάρτι σαν του Diddy γίνονται στη Μύκονο» – Το περιστατικό που περιέγραψε (video)

Λάκης Γαβαλάς: «Πολλά πάρτι σαν του Diddy γίνονται στη Μύκονο» – Το περιστατικό που περιέγραψε (video)

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, αναφέρθηκε στα περιβόητα «Λευκά Πάρτι» του…

Ναυάγιο Κως: Συγκλονίζει η παιδίατρος για τα νεκρά βρέφη – «Έχω τις εικόνες τους στα μάτια μου» (video)

Ναυάγιο Κως: Συγκλονίζει η παιδίατρος για τα νεκρά βρέφη – «Έχω τις εικόνες τους στα μάτια μου» (video)

Σοκ έχει προκαλέσει ένα ακόμα ναυάγιο μεταναστών, αυτή τη φορά στην Κω με τουλάχιστον τέσσερα…