Euroleague: Σοβαρό επεισόδιο Γιασικεβίτσιους-Μπαρτζώκα (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχαν μια έντονη λογομαχία μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού.

μπαρτζι γιασικ

Μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη και η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζεται οι δύο προπονητές πλησίασαν ο ένας τον άλλον. Όχι όμως για την καθιερωμένη χειραψία. Ο Γιασικεβίτσιους παρά τη νίκη της ομάδας του, έδειχνε αρκετά εκνευρισμένος, πιθανότατα απ’ τη συνολική στάση του Μπαρτζώκα στο παιχνίδι.

Άρχισε μια έντονη συνομιλία λοιπόν, ο Σάρας ύψωσε το δάχτυλο και το έφερε κοντά στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα και η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει. Μάλιστα παραλίγο να έρθουν στα χέρια, με μέλη των τεχνικών επιτελείων και παίκτες να πλησιάζουν στο σημείο.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έληξε το θέμα, αλλά όπως φάνηκε ο εκνευρισμός ήταν έντονος. Αμέσως μετά μάλιστα, ο Μπαρτζώκας δήλωσε πως ο Γιασικεβίτσιους ήταν ασεβής.

Ο Λιθουανός απ’ την πλευρά του, μίλησε για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του συναδέλφου του, καθώς για δεύτερη φορά στην καριέρα του προσπαθεί κάποιος να του κάνει υποδείξεις πώς θα κοουτσάρει. Η πρώτη ήταν ξανά απ’ τον Μπαρτζώκα, όπως είπε, την εποχή που ήταν στην Χίμκι.