Newsroom

Newsroom

Ευλαμπία Ρέβη: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πέρασα μια επώδυνη διαδικασία» – Η ανάρτηση για το ψεύτικο προφίλ εναντίον της

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια άτομο που γνώριζε από το παρελθόν είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ εναντίον της

Ευλαμπία Ρέβη

Ένα μακροσκελές ποστ ανέβασε στο Facebook πριν από λίγο η Ευλαμπία Ρέβη, η οποία αποκάλυψε μια αρκετά επώδυνη διαδικασία που περνάει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε ότι μια φίλη της από το παρελθόν, με την οποία δεν είχε επαφές, είχε φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ και έστελνε σε συνεργάτες της ότι η Ρέβη λέει άσχημα πράγματα για αυτούς, συκοφαντώντας την.

Μάλιστα η ρεπόρτερ επισημαίνει ότι όσοι έλαβαν τα μηνύματα δεν τα πίστεψαν και ότι σήμερα δικαιώθηκε ηθικά, καθώς κέρδισε το δικαστήριο που έτρεχε όλο αυτόν τον καιρό.

Ευλαμπία Ρέβη – Η ιστορία με το ψεύτικο προφίλ

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πέρασα αθόρυβα μια επώδυνη διαδικασία συναισθηματικά και ψυχικά. Έτσι έχω μάθει να κάνω και έτσι θα συνεχίσω να πράττω. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ότι κάποιος προσπαθεί να σε βλάψει και να πλήξει ανεπανόρθωτα την ηθική, την τιμή και την υπόληψή σου, χωρίς ουδέποτε να του έχεις προκαλέσει το παραμικρό. Το ακόμα πιο δύσκολο είναι να μαθαίνεις χάρη στην έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι αυτός ο «κάποιος» έχει ονοματεπώνυμο και είναι τελικά κάποια παλιά φίλη με την οποία μοιραστήκατε το ίδιο θρανίο στο Δημοτικό και μετά χαθήκατε.
Πώς να μπορέσει ο νους μου να συλλάβει, όταν στα πάντα έχω μάθει να βλέπω μόνο το καλό, ότι ο άνθρωπος που περάσαμε μαζί κάποια από τα πιο ανέμελα και αθώα χρόνια της ζωής μας, έτσι απλά μια ημέρα -ενδεχομένως από φθόνο και λόγω ζητημάτων που αφορούν στην ψυχοσύνθεσή του– αποφάσισε να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ και να στείλει μαζικά μηνύματα με γελοίο περιεχόμενο του τύπου «η Ευλαμπία σε θάβει πίσω από την πλάτη σου και σε λέει … κι έτσι». «Πέτα λάσπη, όμως, παντού, κάτι θα μείνει να της δημιουργήσω πρόβλημα και να σπιλώσω την υπόληψή της», ίσως να σκέφτηκε…
Κακίες, εν γένει, που δήθεν έχω πει εγώ για φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες και που αδυνατώ ακόμη και σήμερα να αντιληφθώ πώς διανοήθηκε ότι θα μπορούσαν να ακουστούν απο τα χείλη μου, όταν από το σπίτι μου έχω μάθει ακόμη και στον εχθρό μου να απλώνω το χέρι για βοήθεια. Προφανώς, κανείς από τους παραλήπτες, μέχρι και συνάδελφος που την είχα δει μία φορά στη ζωή μου, δεν πίστεψε τις συκοφαντίες και θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και δη σήμερα στο δικαστήριο.
Δυστυχώς, ένα κομμάτι της δημοσιότητας μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος να διαχειριστείς. Ευτυχώς, από την οικογένειά μου έχω μάθει ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν έχεις το δίκαιο με το μέρος σου ούτε χρειάζονται πολλά λόγια, όταν πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και δεν παρασύρεσαι από το εφήμερο. Η ηθική δικαίωση υπήρξε πανηγυρική. Θερμά ευχαριστώ στον δικηγόρο μου Θεόδωρο Μαντά που μαζί κερδίσαμε ακόμη μία μάχη.
Υ.Γ.: Η αλήθεια λάμπει πάντα στο τέλος και η λάσπη στον ανεμιστήρα καταλήγει σε εκείνους που την εκτοξεύουν. Νόμος.»

Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητη καταγγελία για αισχροκέρδεια: Στο Σύνταγμα χρέωσαν ένα σακουλάκι γαριδάκια 6,5 ευρώ

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει φιάλη υγραερίου

Ανάβυσσος: Θαλάσσια χελώνα διέκοψε γύρισμα ταινίας πορνό – Δάγκωσε τον πρωταγωνιστή (video)

Διακοπές στο Μπιλμπάο ναι, στην Ελλάδα ποτέ (πια)

Χωρίς πλωτό ασθενοφόρο η Αίγινα: Τραυματίας μεταφέρθηκε στην Αττική με…πλωτό ταξί – Η απάντηση του Λιμενικού (Video)

7519232782854ee789bcba022016cd51

Χωρίς πλωτό ασθενοφόρο η Αίγινα: Τραυματίας μεταφέρθηκε στην Αττική με…πλωτό ταξί – Η απάντηση του Λιμενικού (Video)

Η είδηση για τη μεταφορά του μοναδικού πλωτού ασθενοφόρου στη ΔΕΘ προκάλεσε αντιδράσεις στην τοπική…

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία Atena – Κεραυνοί, χαλάζι, έντονες καταιγίδες και 9 περιοχές στο επίκεντρο (video)

kairos 1

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία Atena – Κεραυνοί, χαλάζι, έντονες καταιγίδες και 9 περιοχές στο επίκεντρο (video)

Ο καιρός φαίνεται πως θα επιδεινωθεί σημαντικά τις επόμενες ώρες καθώς η κακοκαιρία Atena επεκτείνεται…

Non binary απάντησε στον Σεφερλή: «Σε θυμάμαι να κάνεις τον γκέι στην τηλεόραση με ατάκες που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Markos Seferlis

Non binary απάντησε στον Σεφερλή: «Σε θυμάμαι να κάνεις τον γκέι στην τηλεόραση με ατάκες που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Σε ένα ποστ που συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις το Sam Albatros απάντησε στον Μάρκο…

ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε σουτζουκάκια λόγω ανίχνευσης σαλμονέλας

fidel fernando 6eCpa9J3c c unsplash

ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε σουτζουκάκια λόγω ανίχνευσης σαλμονέλας

Σε συνέχεια εργαστηριακών αναλύσεων στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella…