Ευρωεκλογές: Χαμός στη Λάρισα με πολίτες που κλείστηκαν σε ασανσέρ (video)

Οι ευρωεκλογές έκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις για 5 ψηφοφόρους στη Λάρισα, που κλείστηκαν σε ασανσέρ, εκλογικού κέντρου της πόλης. Ένταση και παράπονα στην κάμερα.

larisa 696x451 1
Σήμερα Κυριακή των ευρωεκλογών πέντε Λαρισαίοι πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ωστόσο, παραλίγο να μην ψηφίσουν καθώς εγκλωβίστηκαν μέσα στο ασανσέε.
Συγκεκριμένα στις  09:30 το πρωί, 5 Λαρισαίοι πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις ευρωεκλογές 2024 και κλείστηκαν μέσα στο ασανσέρ του 1ου Πειραματικού Γενικού Γυμνασίου στη Λάρισα.
 Το ασανσέρ σταμάτησε και οι ίδιοι άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια. Χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι να σπεύσουν άντρες της πυροσβεστικής. Κάτι που έγινε λίγο αργότερα, με τις εικόνες να καταγράφονται σε βίντεο.

Έξαλλοι όταν απεγκλωβίστηκαν έκαναν λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις. Χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να ξεμπλοκάρει το ασανσέρ και να βγουν με ασφάλεια οι εγκλωβισμένοι ψηφοφόροι. Όλοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα παράπονα συνεχίστηκαν και αργότερα, καθώς το ασανσέρ τέθηκε εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ακόμα και ηλικιωμένοι, να χρειάζεται να ανέβουν πολλά σκαλιά για να ψηφίσουν.

Η ένταση χτύπησε κόκκινο στο εκλογικό κέντρο στη Λάρισα, με τα παράπονα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ευτυχώς, παρά την ταλαιπωρία και την τρομάρα που πήραν οι ψηφοφόροι που εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ, αποχώρησαν χωρίς προβλήματα. Το βέβαιο είναι πως τις φετινές ευρωεκλογές θα αργήσουν να τις ξεχάσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα χυδαία επίθεση στην Καρυστιανού από ένα στέλεχος της ΝΔ: «Αυτή η γελοία σκ@τόφ@τσ@»

Κώστας Ρεσβάνης: Έφυγε από τη ζωή ο πολύπειρος δημοσιογράφος

Μαινόμενος ο Νίκος Μάνεσης για τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές: «Το βράδυ θα ακούμε αναλύσεις των οπισθίων»

Συγκλονισμένος ο εικονολήπτης της ΕΡΤ: «Λυπάμαι που τον βρήκα εγώ»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι