Newsroom

Newsroom

Έξω φρενών με το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος, υπονόησε αποχώρησή του

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίστηκε έξω φρενών με την επιλογή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να στηρίξει τις τρεις κυβερνητικές τροπολογίες για τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι εκείνος θα ψήφιζε «όχι» αν διεξαγόταν ονομαστική ψηφοφορία και αποκαλύπτοντας πως είχε ζητήσει τη σύγκληση της Κ.Ο. του κόμματος ώστε να ληφθεί απόφαση.

581c6a3f1dc524b8078b4927

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από το κόμμα, αν προχωρήσουν οι επαφές με τον Γιώργο Παπανδρέου. Είπε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος δεν βρίσκεται στην πολιτική υπολογίζοντας τα πράγματα ψυχρά ή πολιτικά συγκυριακά. «Υπάρχουν ζητήματα αξιοπρέπειας, ήθους, ιστορίας και αξιακής συνείδησης, τα οποία για ‘μένα είναι πρωταρχικής σημασίας», σχολίασε.

Άραγε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεχνάει τον δικό του ρόλο στις κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ή απλώς αντιλαμβανόμενος ότι η φωνή του στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει πλέον ισχύ, κάνει εντέχνως ένα άνοιγμα προς τη ΝΔ πολλά από τα στελέχη της οποίας άλλωστε τον εκθειάζουν για τη ρητορική του δεινότητα, ξεχνώντας ότι μέχρι πρόσφατα τον εγκαλούσαν για το σκάνδαλο όπως το αποκαλούσαν, των υποβρυχίων;

Ρωσία: Αλλάζει τα δεδομένα του πυρηνικού της προγράμματος μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας

ROSIA DIADHLOSEIS

Ρωσία: Αλλάζει τα δεδομένα του πυρηνικού της προγράμματος μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας

Η Ρωσία θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο πυρηνικό της δόγμα ως απάντηση στις ενέργειες της Δύσης…