Newsroom

Newsroom

Έξαλλος ο Κουμουτσάκος με τη συνέντευξη Πάτση: Ε όχι κύριε…

Κανονικό θέατρο του παραλόγου στην κυβέρνηση με το σκάνδαλο Πάτση

koumoutsakos

Ποιον να πιστέψεις από τις αντικρουόμενες δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνηση γύρω από το σκάνδαλο Πάτση.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Πάτσης ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν ήξερε ότι παρανομούσε και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σαφώς ενήμερος για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Ε όχι κύριε δεν γνωρίζαμε όλοι τις δουλειές σας !
Επιτέλους μην μας προκαλείτε κιόλας.

Γνώριζαν στη ΝΔ για τις εταιρείες μου από το 2019 – “Όλη η Ελλάδα γνώριζε τη δράση μου”», ανέφερε ο Γ. Κουμουτσάκος σε σχόλιο του για τις νέες δηλώσεις Πάτση. Ποιος ήξερε, ποιος δεν ήξερε και ποιος προκαλεί στην τελική…;

Σημειώνεται πως σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Πάτσης στον ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία όσο και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σαφώς ενήμεροι για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε ότι δεν ήξερε ότι παρανομούσε, ενώ τέλος σημείωσε ότι όλες οι εταιρείες ήταν δηλωμένες στο πρώτο πόθεν έσχες που κατέθεσε ως βουλευτής το 2020 και μάλιστα όταν έγινε καταγγελία στη Βουλή ελέγχθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και απαλλάχθηκε μετά από έλεγχο που διήρκησε 8 μήνες.

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…