Newsroom

Newsroom

Εξομολογητικός o Κέβιν Σπέισι: «Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» (video)

Ο Σπέισι βρέθηκε στη δίνη αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, λέγοντας, στη συνέντευξή του, ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης αφού αναγκάστηκε να πληρώσει εκατομμύρια σε δικαστικά έξοδα.

Kevin Spacey

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν ο Κέβιν Σπέισι ξέσπασε σε κλάματα καθώς αποκάλυψε πως έχει χρεοκοπήσει, ενώ μίλησε και για την πολύκροτη δικαστική υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Στη νέα του συνέντευξη ο ηθοποιός του Χόλιγουντ παραδέχτηκε ότι «άπλωνε το χέρι του λίγο παραπάνω (σ.σ. too handsy ήταν η φράση που χρησιμοποίησε)» ενώ παραδέχτηκε πως ξεπέραστηκαν τα όρια, αναφερόμενος στους ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά που ήταν η αιτία να σταματήσει η καριέρα του το 2017.

Σημειώνεται πως πέρσι, ο ηθοποιός κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2001 και 2013 μετά από δίκη στο Λονδίνο, και το 2022 ένα αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε μια αγωγή για σεξουαλική επίθεση εναντίον του.

Ο Σπέισι εμπλέκεται επί του παρόντος σε μια πολιτική δίκη για έναν ισχυρισμό – τον οποίο αρνείται – ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν άνδρα το 2008.

Η συνέντευξη, που μεταδόθηκε στο κανάλι του Πιρς Μόργκαν Uncensored στο YouTube, περιλάμβανε μια «έξω από τα δόντια» συζήτηση για το πώς βλέπει ο ίδιος ο ηθοποιός την παραβατική συμπεριφορά του.

Όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει τι εννοούσε με το «ξεπεράστηκαν τα όρια», ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός είπε: «Το να είμαι too handsy, να αγγίζω κάποιον σεξουαλικά με τρόπο που δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή αν ήθελε ή όχι».

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι έτοιμος να «λογοδοτήσει» για κάποιες από τις προηγούμενες ενέργειές του, τις οποίες περιγράφει ως «κακή, κακή, κακή συμπεριφορά».

Αλλά είπε επίσης ότι «πολλοί άνθρωποι» έχουν κάνει ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον του.

Για τα χρέη

Όσο για τα χρέη, ο Σπέισι είπε ότι αυτή την εβδομάδα θα βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στη Βαλτιμόρη λόγω των χρεών. «Δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω», είπε στον Μόργκαν.

«Πρέπει να βάλω όλα μου τα πράγματα σε αποθήκη», πρόσθεσε για να αποκαλύψει ότι «δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πού θα ζήσω τώρα».

Πάντως ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κηρύξει πτώχευση. «Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα».

Όταν τον ρώτησε ο Μόργκαν πόσα χρήματα του έχουν απομείνει, ο Σπέισι δεν απάντησε ευθέως. Στην αρχή είπε ότι δεν του έχει μείνει τίποτα, μετά ότι ακόμη χρωστάει πολλά για να διευκρινίσει ότι είναι «πολλά εκατομμύρια».

Μύδροι Κραουνάκη για την κεντροαριστερά: «Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης» (video)

Κραουνάκης 1388x864 1

Μύδροι Κραουνάκη για την κεντροαριστερά: «Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης» (video)

Για τις πολιτικές εξελίξεις στην κεντροαριστερά μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης

Κάμερα έχει καταγράψει τον κουκουλοφόρο που έβαλε βόμβα στο beach bar του συζύγου της Χαλκιά

stoupas

Κάμερα έχει καταγράψει τον κουκουλοφόρο που έβαλε βόμβα στο beach bar του συζύγου της Χαλκιά

Ο δράστης που έβαλε τη βόμβα στο beach bar, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και φέρεται…

Οργή στην Χαλκίδα για τον ασυνείδητο που μετέφερε παιδί στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου! (video)

magnesianews 93

Οργή στην Χαλκίδα για τον ασυνείδητο που μετέφερε παιδί στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου! (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κάθεται στο πορτπαγκάζ εν…