Έξωση σε σπίτι ΑμεΑ πρωταθλήτριας με την Εθνική ομάδα – Η ηχηρή απάντηση του Πομάσκι

Ποιος θα πάει την επόμενη φορά στο αεροδρόμιο για φωτογραφίες;», ανέφερε ο ομοσποδνιακός προπονητής της εθνικής ομάδας στίβου

ekswsh amea

Αντιδράσεις προκαλεί η έξωση πρώην ελεύθερου επαγγελματία που βρέθηκε με χρέος το οποίο την περίοδο των μνημονίων διογκώθηκε και έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό. Το ντοπριαστικό είναι ότι μέλος της οικογένειας που κατοικεί στο συγκεκριμένο σπίτι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, η οποία είναι αθλήτρια με διακρίσεις με την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με το 902.gr η Ένωση ΕΒΕ Ελευσίνας Μάνδρας κατήγγειλε το απαράδεκτο γεγονός και όλα τα σωματεία της περιοχής προσπαθούν να αποτρέψουν την έξωση.

Πομάσκι: «Εδώ και τώρα να σταματήσει η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειάς της»

Μήνυμα ενάντια στην βάρβαρη έξωση σε βάρος διακεκριμένης αθλήτριας με αναπηρία από το σπίτι της στην Ελευσίνα, στέλνει ο ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου, Γιώργος Πομάσκι.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Γιώργος Πομάσκι αναφέρει: «Από την μια, μεγάλα λόγια για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, ακόμη μεγαλύτερα για τους αθλητές ΑμεΑ και από την άλλη πετάμε έξω απο το σπίτι της μια διακεκριμένη αθλήτρια που έχει τιμήσει αρκετές φορές τα χρώματα της χώρας της στο αγώνισμα της. Ωραία. Ποιος θα πάει την επόμενη φορά στο αεροδρόμιο για φωτογραφίες; Τι θα ευχηθεί σε μια άστεγη κοπέλα; Αντί να στηρίζουμε τους αθλητές μας, ιδιαίτερα τα ΑμεΑ, τους βάζουμε κι εμπόδια. Εδώ και τώρα να σταματήσει η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειας της στην Ελευσίνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ψυχικό: Είχε κάνει πρόβα ο εκτελεστής – Βίντεο-ντοκουμέντο με το σκούτερ (video)

Αγγελία για σεζόν στη Σέριφο έγινε viral: «Δεν ψάχνουμε για δούλους»

Αίας Μανθόπουλος: Η οικογένεια προχώρησε σε δωρεά οργάνων και «έδωσε ζωή» σε 5 ανθρώπους (video)

Δημοσκόπηση: Πώς κρίνουν Δούκα και Χαρδαλιά οι πολίτες της πρωτεύουσας

Αντώνης Ρέμος για φοροδιαφυγή: «Δεν το έχω κάνει, θα αποτινάξω κάθε μομφή σε βάρος μου»

Ρεμος

Αντώνης Ρέμος για φοροδιαφυγή: «Δεν το έχω κάνει, θα αποτινάξω κάθε μομφή σε βάρος μου»

«Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται» ανέφερε ο…