Φήμες για παραίτηση Ταραντίλη και από τη βουλευτική έδρα

Φαίνεται πως  η απογοήτευσή του για το πώς τον «άδειασε» το Μαξίμου, ουδόλως εκτονώθηκε με την «έξοδό» του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

5220207 1

Την παραίτηση και από τη βουλευτική του έδρα, μετά την ξαφνική παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου φέρεται να σκέφτεται ο Χρήστος Ταραντίλης, στη σκιά του θέματος Λιγνάδη – Μενδώνη και της επικοινωνιακής διαχείρισης της κυβέρνησης, μέσω της οποίας εκτέθηκε ο ίδιος προσωπικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του libre.gr, πυκνώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες πως η παραίτηση του καθηγητή Χρήστου Ταραντίλη από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την πολιτική απαξίωση που θεωρεί πως υπέστη εξαιτίας της κυβερνητικής διαχείρισης στο θέμα Λιγνάδη-Μενδώνη θα έχει και συνέχεια. Ήτοι, είναι πιθανό ο βουλευτής Επικρατείας να παραδώσει και την βουλευτική του έδρα και να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά έδρανα.

Όπως κυκλοφορεί, η απογοήτευσή του για την τροπή που πήρε η υπόθεση Λιγνάδη και για το πώς το Μαξίμου τον «άδειασε» διαψεύδοντάς τον για το αν ζητήθηκε ή όχι η παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, ουδόλως εκτονώθηκε με την «έξοδό» του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
 

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Αστυνομία

Επιτροπή του ΟΗΕ για την πρόληψη των βασανιστηρίων στην Αθήνα μετά τις φρικαλεότητες στα αστυνομικά τμήματα

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα Documento έχει αποκαλύψει τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας και…