Newsroom

Newsroom

First Dates: H απίστευτη συζήτηση για εξωγήινους, NASA και η απάντηση με… ΛΕΞ (video)

«Ξέρω ότι κάτι υπάρχει στη θάλασσα που δε μας έχουν πει... », ήταν μια από τις επικές ερωτήσεις που ακούστηκαν στη συζήτηση του υποψήφιου ζευγαριού στο First Dates

ΣΤΑΡ

To First Dates του STAR είναι η αλήθεια ότι μας έχει προσφέρει επικούς διαλόγους μεταξύ των υποψηφίων ζευγαριών, ο Σπύρος και η Λούσι ωστόσο θα μπορούσε να πει κανείς ότι το πήγαν σε άλλο επίπεδο.

Ως θέμα συζήτησης στο ραντεβού τους προέκυψε η ύπαρξη ή όχι των εξωγήινων, με τον 27χρονο να της απαντά με στίχους από το κομμάτι του γνωστού ράπερ ΛΕΞ «Τίποτα στον κόσμο» και να αναρωτιέται backstage για τη ωριμότητά της.

Στην κουβέντα των δύο και με τη βοήθεια των καρτών που τους δόθηκαν, πρωταγωνίστησαν οι εξωγήινοι και διάφορες άλλες θεωρίες συνομωσίας.

«Υπάρχουν εξωγήινοι;», έλεγε η ερώτηση που έκανε η Λούσι στον Σπύρο. «Γιατί να μην υπάρχουν;», ρώτησε στη συνέχεια η κοπέλα. «Ποιος μας λέει ότι δεν υπάρχουν;», συμπλήρωσε.

Τότε ο Σπύρος της απάντησε με στίχους του ΛΕΞ και συγκεκριμένα με το «Εξωγήινοι, διαστημόπλοια και ουσίες, πέφτουμε από τις πολυκατοικίες».

«Ξέρω ότι κάτι υπάρχει στη θάλασσα που δε μας έχουν πει… », είπε η Λούσι. «Το Κθούλου;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος.

«I don’t know! Αλλά σκέψου το ’56 η NASA άρχισε να κοιτάει τη θάλασσα. Την ίδια χρονιά το σταμάτησε, κι άρχισε να κοιτάει τρόπο να βγούμε από τη Γη. Μετά… έκανε έκρηξη μέσα στη θάλασσα; Τι βρήκε;», πρόσθεσε η Λούσι.

«Κι αρχίζουμε θεωρίες συνομωσίας…», είπε με τη σειρά του ο Σπύρος.

«Νομίζω χαλάρωσα τόσο πολύ που έλεγα ό,τι χαζομάρα μου ερχόταν στο μυαλό», είπε στην κάμερα η Λούσι. «Είναι θα πω μικρή αλλά όχι με το ηλικιακό, πιο προς το ανώριμο,. ξέρω ‘γω… δε θέλω να γίνω κακός παραπάνω. Ο νοών νοείτω!», τόνισε ο παίκτης του ριάλιτι του STAR.

Χαμόγελο του Παιδιού για Κέρκυρα: Είχαμε ενημερώσει δύο φορές από το 2021 για την 49χρονη

Χαμόγελο του Παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού για Κέρκυρα: Είχαμε ενημερώσει δύο φορές από το 2021 για την 49χρονη

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν νωρίτερα ότι η 11χρονη κόρη του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι…

Κατερίνα Στεφανίδη για Μαρινέλλα: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά τα 50 πρέπει να φοβάσαι να ζήσεις»

licensed image

Κατερίνα Στεφανίδη για Μαρινέλλα: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά τα 50 πρέπει να φοβάσαι να ζήσεις»

Το δικό της σχόλιο για την κατάρρευση της Μαρινέλλας στην σκηνή του Ηρωδείου έκανε η…