Newsroom

Newsroom

Φλόριντα: Σημαδεύουν ακόμη και τα άλογα για να τα βρουν μετά τον τυφώνα… (video)

Ένα ακόμα μακάβριο μήνυμα έχει προβληθεί βίντεο στο TikTok, το οποίο δείχνει άλογα με νούμερα γραμμένα στο σώμα τους, στη Φλόριντα

aloga

Με το βλέμμα στραμμένο στη Φλόριντα βρίσκεται η παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η επέλαση του τυφώνα Μίλτον, του πιο επικίνδυνου τυφώνα των τελευταίων 100 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.

Την ίδια στιγμή τον  γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ακόμη βίντεο από τη Φλόριντα, το οποίο δείχνει άλογα να έχουν πάνω στο σώμα τους σημειωμένο τον αριθμό τηλεφώνου σε περίπτωση που χαθούν μετά το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε μια γυναίκα στο Tik Tok, το σημάδεμα με μπογιά είναι κάτι που κάνουν σε κάθε κυκλώνα, ενώ τονίζει πως το δικό της άλογο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν μπορεί δεν μπορεί να εκκενωθεί.

 

@southern.belle._ Please keep our families and fur babies in your prayers🥹 #hurricanemilton ♬ Rescue – Lauren Daigle

Ο κυκλώνας Μίλτον προσεγγίζει τις ακτές του Κόλπου της Φλόριντας σήμερα, αφήνοντας στους κατοίκους μονάχα λίγες ώρες για να εκκενώσουν την περιοχή ή να προστατευτούν προτού η καταιγίδα προκαλέσει μια μια απειλητική άνοδο της στάθμης της θάλασσας, συνοδευόμενη από θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές βροχοπτώσεις, σε μια περιοχή που επλήγη από τον κυκλώνα Ελίν πριν από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο τυφώνας (9/10, 21:30 ώρα Ελλάδος) βρίσκεται μόλις 240 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τάμπα, με ισχυρούς ανέμους εντάσεως 215 χιλιομέτρων την ώρα.

Οι επιστήμονες προβλέπουν πως θα είναι ο ισχυρότερος εδώ και 100 χρόνια. Απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδος, ο τυφώνας Μίλτον θα βρίσκεται στον κόλπο του Μεξικού, θα είναι κατηγορίας «4» και θα πνέει με ανέμους ταχύτητας 233 χλμ. την ώρα.

Αύριο το πρωί, -μετά από 12 ώρες-, αναμένεται να έχει χτυπήσει πλέον στις ακτές της Φλόριντα στην Τάμπα, έχοντας υποβιβαστεί ελαφρώς στην κατηγορία «3» και θα κινείται με ταχύτητα 201 χλμ. Ενώ την Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ, πάντα ώρα Ελλάδας, θα έχει φτάσει στην Ντεϊτόνα Μπιτς όπου πλέον θα «σβήσει» για να υποβιβαστεί στην κλίμακα επικινδυνότητας «1», με ανέμους ταχύτητας 128χλμ την ώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζητά να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη τη χώρα η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Στα social media χάρηκαν περισσότερο από τον Βασίλη Κικίλια με την αγορά του σπιτιού

Τέμπη: Για 38.000 θεατές η άδεια για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο… για 60.000 στη Βίσση – Η αποκάλυψη Ασλανίδη

Η συναυλία για Τέμπη θα τα έχει όλα, ακόμα και εισιτήριο… όλα εκτός από ευθύνες

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Οδηγός τρόλεϊ και ταξιτζής «αρπάχτηκαν» στο Σύνταγμα – Σταμάτησε η κυκλοφορία (video)

ταξι τρολεΙ

Οδηγός τρόλεϊ και ταξιτζής «αρπάχτηκαν» στο Σύνταγμα – Σταμάτησε η κυκλοφορία (video)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος, όταν οδηγός τρόλεϊ, απείλησε ταξιτζή που σταμάτησε για να…

Φρίκη στην Κρήτη: Συνταξιούχος καθηγητής κατηγορείται ότι βίαζε επί 24 χρόνια τα ανίψια του

βιασμός διδυμοτειχο

Φρίκη στην Κρήτη: Συνταξιούχος καθηγητής κατηγορείται ότι βίαζε επί 24 χρόνια τα ανίψια του

Οι ενήλικες σήμερα – πέντε γυναίκες και ένας άνδρας – προχώρησαν σε καταγγελίες με πρώτο…