Newsroom

Newsroom

Φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου: Βίντεο από αεροπλάνο που προσγειωνόταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος δείχνει τον πυκνό καπνό στην περιοχή

Λόγω του πυκνού καπνού δεν μπορούν να πετάξουν τα αεροπλάνα και υπήρχαν  καθυστερήσεις.

koropi

Το πυκνό σύννεφο καπνού που είχε σκεπάσει τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, όπου και μαινόταν νωρίτερα το πύρινο μέτωπο, φαίνεται σε βίντεο που τραβήχτηκε από την καμπίνα αεροπλάνου που προσγειωνόταν στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην Αθήνα. Μάλιστα πρόβλημα αεροπορικές πτήσεις στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, είχε  δημιουργήσει η φωτιά που είχε  ξεσπάσει. Λόγω του πυκνού καπνού δεν μπορούν να πετάξουν τα αεροπλάνα και υπήρχαν  καθυστερήσεις.

Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις – Τα στοιχεία για τον εμπρησμό

Μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και στουπιά βρέθηκαν στον παράδρομο της λεωφόρου Βάρης Κορωπίου, όπου ξέσπασε η φωτιά σήμερα το μεσημέρι στο ύψος του Κορωπίου, σύμφωνα με ανώτατα στελέχη της πυροσβεστικής.

Βίντεο δείχνει τον δράστη να προκαλεί τη φωτιά

Οι αρχές, εντόπισαν μάλιστα και οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας επιχείρησης στην οποία φαίνονται οι κινήσεις του δράστη να προκαλεί την φωτιά που προξένησε σημαντικές καταστροφές σε περιουσίες πολιτών αλλά και σε μεγάλη δασική έκταση.

«Υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις ότι η αιτία δεν ήταν μόνο οι καιρικές συνθήκες. Οι ανακριτικές Αρχές της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό που δείχνει εμπρηστή να βάζει ξεκάθαρα φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου», ανέφερε σε δήλωση του πριν από λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι